Έλα στη θέση μου: Αχιλλέας και Ρενάτα φιλιούνται – Οι φωτό που τους «καίνε»
Media

Έλα στη θέση μου: Αχιλλέας και Ρενάτα φιλιούνται – Οι φωτό που τους «καίνε»

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα μπορεί να μην είναι πια μαζί, αλλά δεν φαίνεται να έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον.

Έτσι, στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ALPHA, θα τους δούμε να βγαίνουν ραντεβού και να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Εκείνη τη στιγμή όμως, κάποιος τους φωτογραφίζει και φροντίζει αυτές οι φωτογραφίες να φτάσουν στα χέρια του Μάρκου.

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, αλλά δεν κατάφεραν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο τα εμπόδια που εμφανίστηκαν μπροστά τους.

Έτσι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να κάνουν μία νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή. Ο Αχιλλέας έχοντας παντρευτεί την Κέντρα Θεοχάρους και η Ρενάτα, έχοντας στο πλευρό της τον Μάρκο Ηλιάδη-Σοφοκλέους. Παρ' όλα αυτά, όμως, δείχνουν να τρέφουν ακόμη συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Όλα αρχίζουν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του my tv, όταν η Ρενάτα και ο Μάρκος υποψιάζονται ότι η πρόταση εξαγοράς της Sofo από την Αναβατόρι είναι υποκινούμενη από τη σύζυγο του Αχιλλέα και αποφασίζουν να το ψάξουν όσο καλύτερα μπορούν.

Αυτή τη συζήτηση κρυφακούει ο Αχιλλέας, τον οποίο πιάνουν στα πράσα, καθώς επίσης του ζητούν εξηγήσεις, με εκείνον να έρχεται σε δύσκολη θέση. Στη συνέχεια, η Ρενάτα τον φέρνει σε ακόμη δυσκολότερη θέση, καθώς τον καλεί στο γραφείο της για να της απαντήσει σε ένα αίνιγμα. Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να του εκμαιεύσει την αλήθεια σχετικά με την Αναβατόρι, εκείνος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του κάτι άλλο. Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας πιέζει την πρώην σύζυγο του να βγουν ραντεβού, χωρίς να πουν τίποτα σε κανέναν, και να κάνουν μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο άντρας θέλει να καταλάβει αν η Ρενάτα τρέφει ακόμη συναισθήματα για εκείνον καθώς επίσης και πώς είναι η σχέση της με τον Μάρκο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Ρενάτα είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη σχετικά με το αν πρέπει να απαντήσει θετικά ή όχι και αποφασίζει να το συζητήσει με τον Μάρκο. Αν και ο τελευταίος έχει κάποιες αμφιβολίες μέσα του, δέχεται να πάει η αγαπημένη του στο ραντεβού με τον Αχιλλέα με σκοπό να μάθουν τα μυστικά του, αλλά φροντίζει να πάρει τα... μέτρα του.

Σε πρώτη φάση, μαθαίνει σε ποιο εστιατόριο θα δειπνήσουν και εν συνεχεία πληρώνει κρυφά έναν σερβιτόρο για να καταγράψει τη συζήτηση του πρώην ζευγαριού καθώς επίσης και να τους τραβήξει διακριτικά φωτογραφίες. Λίγο αργότερα, λοιπόν, ο Αχιλλέας και η Ρενάτα πηγαίνουν στο εστιατόριο που έχουν δώσει ραντεβού και αρχίζουν να συζητούν, μέχρι που κάποια στιγμή ο άντρας την αρπάζει και της δίνει ένα παθιασμένο φιλί! Τότε, η Ρενάτα τα χάνει και τον κοιτάζει άγρια, ενώ την ίδια στιγμή τους διακόπτει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα του Μάρκου, ο οποίος θέλει να δει πώς πάει το ραντεβού με τον Αχιλλέα, με εκείνον να απογοητεύεται αφού αντιλαμβάνεται ότι ενημέρωσε τον σύντροφο της και δεν βγήκαν κρυφά όπως περίμενε. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα το δείπνο να καταλήξει σε φιάσκο.

Την επόμενη μέρα, ο Μάρκος έχει ένα προαίσθημα ότι κάτι συνέβη στην επίμαχη συνάντηση του Αχιλλέα με τη Ρενότα και επικοινωνεί με τον σερβιτόρο για να του παραδώσει όλα τα στοιχεία, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να τα διασταυρώσει με όσα του πει η Ρενάτα.

Όταν, βέβαια, βλέπει τις φωτογραφίες με το φιλί τους, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, αλλά δεν προθυμοποιείται να ανοίξει αμέσως τα χαρτιά του. Ο ίδιος είναι σίγουρος πως ο Αχιλλέας επιδίωξε αυτό το ραντεβού για να δημιουργήσει ρήξη στη σχέση του με τη Ρενάτα, καθώς επίσης και ότι δεν έχει πει τίποτα στην Κέντρα. Γεγονός που δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved