Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Τόλια που διεκδικεί τον Λάμπρο
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Τόλια που διεκδικεί τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Την ερχόμενη εβδομάδα ο πρώτος κύκλος της σειράς ρίχνει «αυλαία» αφού λόγω της διακοπής των γυρισμάτων εξαιτίας της πανδημίας, καθυστέρησε η προβολή τους.

Ο δεύτερος κύκλος όπως είναι ήδη γνωστό, ξεκινά ακόμη πιο δυναμικά.

Ανάμεσα στις συνταρακτικές εξελίξεις αφού θα δούμε όλους τους πρωταγωνιστές πέντε χρόνια μετά, το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη μας επιφυλάσσει μία ερωτική-έκπληξη για τα επόμενα επεισόδια.

Spoiler για τις Άγριες μέλισσες θέλειτον Λάμπρο να πολιορκείται στενά από ένα νέο πρόσωπο στη σειρά. Ο λόγος για τη Σοφούλα Τόλια.

Ως πολύτεκνος πατέρας ο Τόλιας με τη σύζυγό του Παγώνα καμαρώνουν τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν. Η κόρη του κοινοτάρχη έχει γίνει μια κούκλα και μαθαίνει την τέχνη της μαιευτικής δίπλα στη Ρίζω.

Η Σοφούλα λοιπόν, την οποία ο Λάμπρος είχε μαθήτρια, έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα. Νιώθει ερωτικά σκιρτήματα για τον δάσκαλο, τον ερωτεύεται, σφόδρα και αρχίζει να διεκδικεί έντονα την καρδιά του.

Το ρόλο της Σοφούλας θα ενσαρκώσει η Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Η ηθοποιός αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργος Αρμένης ενώ στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 “Daddy Cool”.

Είναι κούκλα και σίγουρα ένα από τα νέα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν πολύ!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved