Ήλιος: Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο Φίλιππος είναι ο μεγάλος έρωτας της Λήδας»
Media

Ήλιος: Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο Φίλιππος είναι ο μεγάλος έρωτας της Λήδας»

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μια ηθοποιός χαμηλού προφίλ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το υποκριτικό της ταλέντο.

Η ίδια φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της τη Λήδα και ποια στοιχεία της έχει αγαπήσει.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες προβολής του το σήριαλ «Ηλιος» έχει αγαπηθεί από το κοινό. Τι ξεχωρίζεις στη σειρά;

Έχουμε μια πολύ ωραία ιστορία να διηγηθούμε, με εξαιρετικούς συντελεστές σε όλους τους τομείς και η οποία διαδραματίζεται σε μια πανέμορφη πόλη. Πιστεύω πως η γρήγορη εξέλιξη, η αστυνομική πλοκή, μαζί με τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των ηρώων είναι τα συστατικά που κεντρίζουν τους θεατές.

Ποια στοιχεία της Λήδας, της ηρωίδας δηλαδή που υποδύεσαι έχεις αγαπήσει;

Η Λήδα είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει πολλά, έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και έχει καταφέρει να μεγαλώσει ένα παιδί σε δύσκολες συνθήκες. Είναι μια γυναίκα δυναμική και αποφασιστική. Δείχνει σκληρή αλλά θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που αναζητά την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Αναλαμβάνει τις ευθύνες της και έχει αξιοπρέπεια σε ό,τι κάνει.

Έρχομαι στη ροή εξελίξεων των χαρακτήρων της σειράς. Θα εμπνεύσει ουσιαστική εμπιστοσύνη ο Δημήτρης στη Λήδα και αν θες θα βρει σ' εκείνον την αλήθεια που αναζητά σε μια σχέση;

Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τη Λήδα και φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι ουσιαστικά κοντά της, να αγαπήσει τις αδυναμίες της και να της προσφέρει την αγκαλιά που τόσο έχει στερηθεί. Όμως, η χρονική συγκυρία που θα συναντηθούν δεν μοιάζει να είναι η ιδανική.

Θα προσπαθήσουν βέβαια να τους χωρίσουν πολλοί...

Ναι. Πολλοί δεν καλοβλέπουν την προοπτική μιας τέτοιας σχέσης. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η Λήδα αρχικά δείχνει ότι έχει ακόμη συναισθήματα για τον Φίλιππο, όπως και εκείνος για την ίδια...

Ο Φίλιππος είναι ο μεγάλος της έρωτας. Έφυγε από την Καβάλα γεμάτη ενοχές, πιστεύοντας πως η αδερφή της αυτοκτόνησε εξαιτίας της. Σημαίνοντα ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε η σχέση της με τον Φίλιππο. Όμως, αυτός ο έρωτας δεν εκτονώθηκε και δεν ολοκληρώθηκε και έτσι είναι πάντα καταπιεσμένος και σιγοκαίει.

Νιώθει ενοχές; Του απέκρυψε την εγκυμοσύνη της και ουσιαστικά τη γέννηση του γιου τους;

Η Λήδα είναι ένας άνθρωπος πολύ περήφανος. Φεύγει από την Καβάλα σε μια πολύ τρυφερή ηλικία, γεμάτη ενοχές για το θάνατο της αδερφής της, και στην Αθήνα διαπιστώνει πως είναι έγκυος. Πιστεύει πως το παιδί αυτό είναι σίγουρα ανεπιθύμητο από την πλευρά του πατέρα του και έτσι αποφασίζει να μην πει τίποτα σε κανέναν. Όμως, κάποια στιγμή συνειδητοποιεί πως ο γιος της έχει δικαίωμα στο παρελθόν.

Είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να βρεθούν ξανά ερωτικά με τον Φίλιππο;

Σκοπός της Λήδας δεν είναι να μπει ανάμεσα στην οικογένεια του Φίλιππου. Ωστόσο, καταλυτική θα είναι η ίδια η στάση του Φίλιππου και φυσικά το συναίσθημα που κάποιες φορές δεν μπορεί να ελεγχθεί από το μυαλό.

Θα αντιληφθεί τη δόλια και παραπλανητική στάση της Αλεξάνδρας Βενεκίδη;

Γνωρίζει πολύ καλά πως η Αλεξάνδρα Βενεκίδη είναι μια γυναίκα με δόλιους σκοπούς και πως, προκειμένου να τους εκπληρώσει, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα της. Η Λήδα προσπαθεί να αντιληφθεί την εμπλοκή της σε θέματα που την αφορούν.

Η μητέρα της παραμένει θυμωμένη μαζί της. Θα τη συγχωρέσει;

Πιστεύω πως η αλήθεια της Λήδας κάποια στιγμή θα κάμψει τη σκληρότητα της μητέρας της.

Αλλάζω θέμα... Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη χρόνια εξαιτίας του κορονοϊού. Πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή σου;

Πολύ! Είναι πρωτόγνωρο και δύσκολο. Έχει αλλάξει κατά . πολύ την καθημερινότητα όλων μας και έχει φωλιάσει το φόβο μέσα μας, αφού διακυβεύεται το αγαθό της υγείας. Ο επαγγελματικός κλάδος στον οποίο ανήκω έχει πληγεί πάρα πάρα πολύ, καθώς αυτήν τη στιγμή ένας ολόκληρος κλάδος βρίσκεται σε αβεβαιότητα.

Τι θεωρείς ότι σου έμαθε αυτοί ο αλλοπρόσαλλος, ασταθής και αβέβαιος χρόνος;

Μου έμαθε να μην προγραμματίζω μακροπρόθεσμα, να μη θεωρώ πολλά πράγματα δεδομένα και να εκτιμώ πολύ την αξία της αγκαλιάς, είπε στο 7 Mέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved