Elif: Η Ελίφ βοηθάει τη Βιλντάν παρόλο που εκείνη της φέρεται απαίσια
Media

Elif: Η Ελίφ βοηθάει τη Βιλντάν παρόλο που εκείνη της φέρεται απαίσια

Τι θα δούμε σήμερα, 15-10, στη σειρά, Elif;

Η Ρεϊχάν είναι στην κουζίνα και κλαίει. Η Παρλά είναι έξω από την έπαυλη θυμωμένη και δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό της. Η Γιλντίζ τη βλέπει από την κουζίνα και δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγει τόσο νωρίς.

Ο Κερέμ ψάχνει τη Ρεϊχάν. Ο Σαφάκ είναι αναγκασμένος να πει στην Ογιά πως δεν πρόκειται να την παντρευτεί και πως όλα αυτά είναι μια απαίσια συνήθεια της μητέρας του, που του ψάχνει νύφη. Η Ογιά νιώθει μεγάλη ντροπή και φεύγει. Ο Σαφάκ είναι έξαλλος με τη μητέρα του και νιώθει λύπη για την Ογιά. Η Ελίφ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει ένα παυσίπονο για τη Βιλντάν. Η Γιλντίζ της λέει πως η Ρεϊχάν ξέρει που βρίσκονται αλλά δεν την έχει δει αρκετή ώρα.

Η Ελίφ την αναζητά στο δωμάτιό της και τη βρίσκει εκεί θλιμμένη. Η Ρεϊχάν της λέει πως της λείπει το πατρικό της. Στο δείπνο η Ματσιντέ και ο Κερέμ λένε τα καλύτερα λόγια για τη μαγειρική της Γιλντίζ και της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν είναι θλιμμένη και ο Κερέμ το καταλαβαίνει. Η Ελίφ πηγαίνει στη Βιλντάν το φάρμακό της. Η Βιλντάν ξεκουράζεται στο δωμάτιό της. O Κερέμ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει νερό και η Ρεϊχάν είναι ψυχρή απέναντί του. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Η Παρλά μιλάει με τη Χουμεϊρά για τον Κερέμ. Δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός ότι ο Κερέμ υπερασπίζεται τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά είναι λυπημένη για τη σχέση με τον άντρα της.Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και απολογείται για τη συμπεριφορά του στη Χουμεϊρά

Δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει τη γυναίκα του γιατί έτσι θα χάσει και την οικογενειακή περιουσία. Η Ελίφ εξακολουθεί να βοηθάει τη Βιλντάν παρά το γεγονός πως εκείνη της φέρεται απαίσια. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά διστακτικά γιατί πιστεύει πως θα της βάλει πάλι τις φωνές χωρίς λόγο.

Όμως η Χουμεϊρά είναι χαρούμενη επειδή τα βρήκε με τον Ταρίκ. Δεν ξέρει ποιο κολιέ να βάλει και ζητάει τη γνώμη της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν της λέει τη γνώμη της και η Χουμεϊρά βάζει το κολιέ, που επέλεξε. Τότε δίνει στη Ρεϊχάν το άλλο κολιέ ως δώρο. Η Ρεϊχάν δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά της. Πηγαίνει στην κουζίνα χαρούμενη και λέει στη Γιλντίζ τι συνέβη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved