Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας χαροπαλεύει
Media

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας χαροπαλεύει

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτες οι εξελίξεις στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια!

Ο Δούκας , σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί, αναγκάζεται να βγει από την κρυψώνα του και να αναζητήσει βοήθεια, καθώς η ζωή του κινδυνεύει.

Ο Κωνσταντής, ο μοναδικός σύμμαχος του Δούκα και ο άνθρωπος που γνωρίζει που κρύβεται, προσπαθεί να τον βοηθήσει προκειμένου να επιστρέψει στο Διαφάνι, χωρίς όμως να κινδυνεύει να συλληφθεί.

Σύμφωνα με το TV O’CLOCK και τη Σοφία Τσίρκα, ο Κωνσταντής, εκβιάζει τον Σταματέλο για να αθωώσει τον Δούκα, σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, ο οποίος, βλέποντας πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του, κάνει προσπάθεια να το αποτρέψει. Ένας άντρας, όμως, που καταφτάνει στο χωριό μπαίνει τυχαία στη ζωή του Δούκα, φέροντας ίσως την πολυπόθητη επιστροφή του…

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του. Και ενώ ο κλοιός γύρω από τον άλλοτε κραταό άντρα του Διαφανίου σφίγγει και όλοι κάνουν τα πάντα για τον εντοπισμό του, εκείνος περνάει δύσκολες στιγμές. Ο Δούκας νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Έχει έναν έντονο πόνο στο στήθος, που όσο περνάει η ώρα δυναμώνει και νιώθει ανήμπορος να βοηθήσει τον εαυτό του. Ο Δούκας Σεβαστός δίνει μάχη για τη ζωή του.

Και ενώ ο φόβος της σύλληψής του παραμονεύει, η ανάγκη του να κρατηθεί ζωντανός τον οδηγεί στο Διαφάνι προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η επιστροφή του στο χωριό είναι γεγονός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved