Elif: Τραγικές οι εξελίξεις  για τη Ρεϊχαν! Μένει στο δρόμο
Media

Elif: Τραγικές οι εξελίξεις για τη Ρεϊχαν! Μένει στο δρόμο

Elif: Κάθε μέρα που περνάει, η Ρεϊχάν καταφέρει να δεθεί περισσότερο με την Ελίφ, γεγονός που τρομάζει τον Ταρίκ, καθώς ανησυχεί μήπως η μικρή αποκαλύψει την αλήθεια.

Έτσι, διατάζει τη Βιλντάν να κάνει τα πάντα προκειμένου να απολυθεί η Ρεϊχάν. Πράγματι, η Βιλντάν βάζει αμέσως σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Την ημέρα που η Ματσιντέ καλεί κόσμο στο σπίτι για το ετήσιο μνημόσυνο του άντρα της, η Ρεϊχάν ετοιμάζει το γλυκό. Η Βιλντάν, όμως θέλει να μείνει μόνη της στην κουζίνα, προκειμένου να ρίξει κάτι στο γλυκό που ετοιμάζουν, για να χαλάσει τη γεύση του.

Όταν τα καταφέρνει, ενημερώνει τον Ταρίκ πως σε λίγες ημέρες η Ρεϊχάν θα έχει φύγει από το σπίτι Οι καλεσμένες της Ματσιντέ φτάνουν και όλα πηγαίνουν καλά στο δείπνο μέχρι τη στιγμή που έρχεται το επιδόρπιο. Ολοι δείχνουν τη δυσαρέσκεια τους και η Ματσιντέ μαλώνει τη Ρεϊχάν για το κακό αποτέλεσμα. Η κοπέλα νιώθει απαίσια και η Βιλντάν χαίρεται, αφού το σχέδιο της είχε επιτυχία.

Τώρα περιμένει την απόφαση της Ματσιντέ γιατί είναι σίγουρη πως θα την απολύσει. Οι καλεσμένοι φεύγουν και π Ματσιντέ νιώθει άσχημα, ενώ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ τη συμβουλεύει πώς την επόμενη φορά καλό θα είναι πριν σερβίρει κάτι να το δοκιμάζει. Η Ρεϊχάν κλαίει και θέλει να παραιτηθεί επειδή πιστεύει πως απογοήτευσε τη γυναίκα, αλλά εκείνη της ζητάει να μείνει. Η Βιλντάν σοκάρεται, καθώς δεν περίμενε αυ¬τή την αντίδραση και φοβάται γιατί δεν ξέρα πώς να το πει στον Ταρίκ. Το βράδυ, ο Ταρίκ ακούει τη Ματσιντέ να ζητάει από τη Ρεϊχάν να περνάει περισσότερο χρόνο με την Ελίφ και να τη ρωτήσει για την οικογένεια της.

Ο άντρας αμέσως δίνει εντολή στη Βιλντάν να οργανώσει ένα άλλο σχέδιο και γρήγορα. Το επόμενο πρωί, η Χουμφά ανακαλύπτει πως λείπει ένα κολιέ της και κατηγορεί τη Γιλντίζ τη Ρεϊχάν και τη Βιλνιάν. Ζητάει από τον κηπουρό να ψάξει τα δωμάτια τους και το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά θυμάται όταν της χάρισε ένα κολιέ και πιστεύει πως η κοπέλα έβαλε στο μάτι και αυτό το κόσμημα. Η Ρεϊχάν ορκίζεται πως είναι αθώα. Φυσικά, η Βιλντάν έβαλε το κολιέ στο δωμά¬τιο της κοπέλας για να κατηγορηθεί για κλοπή.

Στη συνέχεια, η Χουμεϊρά απολύει τη Ρεϊχάν και της λέει πως δεν θέλει μια κλέφτρα στο σπίτι της. Η κοπέλα είναι συντετριμμένη, καθώς δεν έχει πού αλλού να πάει. Σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετάει τη Γιλντίζ και με μία βαλίτσα φεύγει από το σπίτι. Όταν η Ματσιντέ επιστρέφει στο σπίτι, ενημερώνεται για όσα συνέβησαν, αλλά πιστεύει στην αθωότητα της Ρεϊχάν.

Η Ελίφ ακούει τη συζήτηση τους και προκειμένου να σώσει τη Ρεϊχάν λέει πως εκείνη πήρε το κολιέ. Εξηγεί πως δεν ήθελε να το κλέψει, απλό το φόρεσε και μετά το ξέχασε στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν αιφνιδιάζονται από τη δήλωση της μικρής. Την ίδια στιγμή, η Ρεϊχάν κάθεται στο πάρκο και είναι απελπισμένη. Δεν ξέρει τι να κάνει και πού θα μείνει, ενώ βασανίζεται και από το γεγονός πως τη θεωρούν κλέφτρα.

Πηγή: myvt

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved