Ήλιος: Μάριος Αθανασίου: Το spoiler του Δήμου – Η κάθαρση που αργεί να έρθει
Media

Ήλιος: Μάριος Αθανασίου: Το spoiler του Δήμου – Η κάθαρση που αργεί να έρθει

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Ο λόγος για τον Μάριο Αθανασίου. Ο ηθοποιός μιλάει στο mytv για τον ρόλο του Δήμου που υποδύεται, μας αποκαλύπτει τις εξελίξεις που θα συμβούν στη συνέχεια του σίριαλ.


Έχει μυστικά τα οποία θα δούμε στη συνέχεια να αποκαλύπτονται;
«Ναι, έχει μυστικά και κάποια δεν θα μπορέσει να τα αποφύγει, θα τον δούμε να αντιμετωπίζει δυσκολίες»


Η κόρη του, η Μυρτώ, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Πώς θα το διαχειριστεί αυτό ο Δήμος;
«Όπως νομίζω προσπαθούν οι περισσότεροι γονείς, όταν ειδικά είναι μόνοι τους. Δηλαδή, κάπου ανάμεσα στην ψυχραιμία και στον πανικό. Ένα μεγάλο θέμα με το οποίο καταπιάνεται η σειρά -και ίσως ήταν ένας λόγος που αγάπησα αυτόν τον ρόλο και ήθελα να τον υποδυθώ- είναι οι μονογονεϊκές οικογένειες, που στην Ελλάδα το 2020 είναι ακόμα ένα ζήτημα, πόσο μάλλον όταν είναι ένας πατέρας μόνος του. Δεν είναι πολύ εύκολο αυτή την εποχή να είναι ένας γονιός μόνος του με ένα παιδί, από πολλές απόψεις. Εμείς προσπαθούμε μέσα από τη σειρά να δείχνουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη πλευρά αυτής της κατάστασης, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Οπότε, είναι προφανές για τον Δήμο ότι αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, που τον γεμίζει ενοχές, τύψεις, ευθύνες, πράγματα που θα έπρεπε να έχει κάνει και που νομίζει ότι δεν έχει κάνει, ότι δεν είναι καλός πατέρας. Πράγματα που σκέφτονται όλοι οι γονείς»


Θα έχει μπλεξίματα ο Δήμος που προσέλαβε τη Λήδα στο μαγαζί του;
«Στο πλαίσιο της καλής εικόνας που θέλει να έχει για την τοπική κοινωνία, ήταν κάτι που τον προβλημάτισε στην αρχή. Όμως, νομίζω πως είναι ένας άνθρωπος που έχει την εμπειρία και τη γνώση, λόγω της δουλειάς και του χαρακτήρα του, να καταλάβει πολύ περισσότερο τη Λήδα από όλους τους άλλους. Νομίζω ότι είναι αυτός που πραγματικά θα τη στήριζε αν θα χρειαζόταν, και έτσι αποδεικνύεται και στη συνέχεια»

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο;
«Και ναι και όχι. Στο πλαίσιο των ευθυνών στο μεγάλωμα των παιδιών, του άγχους και των διαρκών τύψεων και ενοχών, μπορώ να πω πως ναι. Κυρίως αυτό βλέπουμε στα πρώτα επεισόδια, τη σχέση του με το παιδί του. Οπότε στα υπόλοιπα δεν μπορώ να το υπολογίσω τόσο πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχα ποτέ αυτόν τον τρόπο ζωής, έτσι δεν έχω πολλά κοινά, γιατί κάθε επάγγελμα έχει κι άλλον τρόπο ζωής»

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς;
«Θα δούμε αρκετές αλλαγές όσον αφορά τα αισθηματικά των ηρώων. Αρκετά πράγματα θα αλλάξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πρωταγωνίστρια μας, η Λήδα, που είναι και ο κεντρικός άξονας της ιστορίας, θα έχει πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή της. Διαρκώς κάτι θα συμβαίνει και δεν θα μπορεί να έρθει η κάθαρση που θέλουμε. Υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις, και στο κομμάτι του μυστηρίου και στο αισθηματικό», λέει ο ηθοποιός στο mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved