Τα καλύτερά μας χρόνια αποκλειστικό: Η φωνή του αφηγητή και το πρόσωπο-έκπληξη
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια αποκλειστικό: Η φωνή του αφηγητή και το πρόσωπο-έκπληξη

Τα καλύτερά μας χρόνια: Μετά την ήδη επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που έκανε πρεμιέρα με το «δεξί» το βράδυ της Δευτέρας (12-10) έρχεται απόψε το βράδυ (15-10) η πρεμιέρα μιας ακόμη υπέροχης σειράς.

«Τα καλύτερά μας χρόνια» είναι μια συναρπαστική οικογενειακή σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα.

Ξεναγός σ’ αυτό το ταξίδι, ο οκτάχρονος Άγγελος, ο μικρότερος γιος μιας πενταμελούς οικογένειας -εξαμελούς μαζί με τη γιαγιά Ερμιόνη-, της οικογένειας Αντωνοπούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Μεσσηνία, για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο.

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η σειρά, είναι η φωνή του αφηγητή, η οποία, μόλις την ακούσεις θα σου ακουστεί γνώριμη και μάλιστα πολύ.

Η φωνή του αφηγητή λοιπόν που θα σε μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μαζί με τις υπέροχες εικόνες που θα παρακολουθήσεις είναι η φωνή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.


Επίσης, ένα πρόσωπο – έκπληξη που ήδη παρακολουθείς σε νέα σειρά του Ant1 και πιο συγκεκριμένα στη σειρά «Ήλιος» πρόκειται να μπει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον υπέροχο Μάριο Αθανασίου.

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον «Αντρέα».

Είναι ο πρώην σύντροφος της Νανάς (Τζένη Θεωνά)που εξαφανίστηκε λίγο πριν τον αρραβώνα τους και τώρα είναι πιλότος της Ολυμπιακής.

Τα ερωτικά μπερδέματα θα είναι πολλά αφού θα γνωρίσει την Ελπίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved