8 λέξεις: Ο Οδυσσέας με την Έρση εξακολουθούν να «σκοτώνονται» (Video)
Media

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας με την Έρση εξακολουθούν να «σκοτώνονται» (Video)

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς (19/10), ο Οδυσσέας προσπαθεί να πείσει την Έρση ότι δεν την απάτησε, αλλά εκείνη ανένδοτη, απαιτεί να προχωρήσουν με τη διαδικασία του διαζυγίου.

Ο Οδυσσέας της ξεκαθαρίζει πως αν συνεχίσει έτσι, θα χάσει το δίκιο της και μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Η Εύα και ο Σίμος αγωνιούν με την εξαφάνιση της Ολυμπίας, ενώ ο Νικηφόρος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Μιλτιάδης και ο Έκτορας συγκρούονται σε κάθε ευκαιρία. Ο Έκτορας τον πιέζει να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση με τον Φοίβο, αλλά ο Μιλτιάδης του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα για να διασταυρώσει τα στοιχεία.
Ο Φρίξος επισκέπτεται πάλι τον Στέλιο στη φυλακή κι αυτή τη φορά μαθαίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η Ιφιγένεια προτείνει στην Έρση να κάνει τον Οδυσσέα να ζηλέψει, αλλά εκείνη δεν έχει όρεξη για τέτοια κόλπα. Ο Μιχαήλ ενδίδει στο πάθος του για τη Βικτώρια, αλλά ένα τηλεφώνημα του Άκη ανατρέπει τις ισορροπίες.. Παράλληλα, η Ελισάβετ γνωρίζει επιτέλους τον Αιμίλιο Φωκά, τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού.

Ο Άκης γνωρίζει επιτέλους τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Αιμίλιο Φωκά και προσπαθεί από την αρχή να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό σ’ αυτή την υπόθεση και χωρίς περιστροφές δηλώνει πως επιθυμεί το κανάλι να εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Όμως κι ο Αιμίλιος από την πλευρά του δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σ’ αυτή την ιστορία. Στο μεταξύ, η Ολυμπία γυρίζει σπίτι και η επιστροφή της βάζει τέλος στην αγωνία του Σίμου και της Εύας, οι οποίοι όπως με έκπληξη ακούνε τη μικρή να τους λέει πως την είχαν απαγάγει.

Δεν την πιστεύουν και για μια ακόμα φορά έρχονται σε σύγκρουση μαζί της. Παράλληλα, στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας με την Έρση εξακολουθούν να σκοτώνονται. Η Ιφιγένεια λέει στον Οδυσσέα, ότι η Έρση έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με κάποιον άντρα από το facebook και εκείνος γίνεται έξαλλος. Ο Άκης καλεί στο γραφείο του τον Μιχαήλ και του δηλώνει πως σκοπεύει να υποστηρίξει το κόμμα της Αναγέννησης στο καινούργιο κανάλι του και τον καλεί στον γάμο του Δημήτρη με τη Βικτώρια. Ο Στηβ περιμένει την Εύα έξω από τη δουλειά της με σκοπό να την εκφοβίσει αλλά τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική και δραματική τροπή!

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved