J2US: Η φαντασμαγορική πρεμιέρα, το πλατό-έκπληξη και τα λαμπερά ζευγάρια
Media

J2US: Η φαντασμαγορική πρεμιέρα, το πλατό-έκπληξη και τα λαμπερά ζευγάρια

J2US: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε, ήρθε! Ο Νίκος Κοκλώνης και η παρέα του έκαναν πρεμιέρα όπως ακριβώς περιμέναμε! Με πολλή λάμψη και κέφι για όμορφα Σαββατόβραδα, γεμάτα μουσική, χορό και... εκπλήξεις! 

Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια εκρηκτική κριτική επιτροπή με μοναδική χημεία -τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή- επέστρεψαν απόψε στο stage του J2US, ένα stage πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά, και μας παρουσίασαν LIVE τα νέα ανατρεπτικά ζευγάρια, που έρχονται να διεκδικήσουν τη νίκη, στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό του Just The 2 Of Us, που φέτος στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων) και το Γηροκομείο Πειραιώς.

Δείτε παρακάτω τα 14 ζευγάρια (πλην της Έφης Σαρρή η οποία για λίγο έμεινε χωρίς το ταίρι της, την Πηγή Δεβετζή η οποία αναρρώνει από τον κορονοϊό) στην επίσημη φωτογράφιση για το φετινό σόου.

Με αρκετό άγχος αλλά με πολύ καλή διάθεση, ο Νίκος Κοκλώνης μας καλωσόρισε στο υπέροχο και ολοκαίνουργιο σκηνικό με τους κριτές να λάμπουν από χαρά. Μάλιστα, οι κριτές μπήκαν στο πλατό με... φαντασμαγορικό τρόπο και συγκεκριμένα με ένα αυτοκίνητο.

Λίγο πριν ο Νίκος Κοκλώνης κράτησε τον λόγο του, καθώς για ακόμα μία φορά τραγούδησε στο πλατό το "Σπάει η φωνή μου σίδερα". Φυσικά δέχτηκε... bullying για ακόμα μία φορά για τις φωνητικές του δυνατότητες.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία δήλωσε... έγκυος 14 μηνών προκαλώντας το γέλιο όλων!

Η πιο όμορφη στιγμή της πρεμιέρας όμως ήταν η παρουσίαση των ζευγαριών μέσα από ένα υπέροχο σκηνικό όπου όλοι οι συμμετέχοντες ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους. Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από το συγκεκριμένο χορευτικό:

Δείτε το βίντεο με τη φαντασμαγορική πρεμιέρα του σόου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved