Άγριες Μέλισσες:Το μεγάλο μυστικό του Βόσκαρη - Γιατί βασανίζει την Ελένη;
Media

Άγριες Μέλισσες:Το μεγάλο μυστικό του Βόσκαρη - Γιατί βασανίζει την Ελένη;

Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Μάνος Βόσκαρης; Γιατί βασανίζει την Ελένη;

Ο Βόσκαρης μισεί θανάσιμα την Ελένη και έχει δώσει όρκο να εκδικηθεί το φονιά του «αδελφού» του, που δεν είναι άλλος από τον Σέργιο Σεβαστό! Κολλητοί φίλοι από παιδιά, Σέργιος και Βόσκαρης ήταν σαν αδέλφια και ο σκληρός διευθυντής των φυλακών θέλει την εκδίκησή του από τη «φόνισσα» Ελένη Σταμίρη.

Ο πατέρας του Βόσκαρη ήταν πιστός επιστάτης στα κτήματα της οικογένειας Σεβαστού και έτσι εκείνος μαζί με τον Σέργιο ήταν σαν αδέλφια. Η φιλία τους έλαβε τέλος, όταν ο Βόσκαρης μπήκε στη Χωροφυλακή και έφυγε από το χωριό. Ο Βόσκαρης στην επίσκεψή του στη Μυρσίνη της ανακοινώνει ότι θα βασανίσει την Ελένη, ενώ φαίνεται να θυμάται και τον Κωνσταντή.

Όσο για το τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Ελένη βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη της στη φυλακή του Βόσκαρη και συνειδητοποιεί ότι από εδώ και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του…

6 χρόνια μετά…

Διαφάνι 1965…

Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος και βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι Κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό πάει καλά, παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις. Ησχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους. Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους, και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω. Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά τον Λάμπρο από όλα όσα της συμβαίνουν. Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, η Φωτεινή, και η εργασία της στα χωράφια. Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

Η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας, που γοητεύεται από την ομορφιά της. Ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους. Ο Άγγελος ομολογεί στον Νέστορα πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα, ενώ εκείνη ομολογεί στον Λάμπρο τα κρυφά της αισθήματα γι’ αυτόν.

Η Ελένη συγκρούεται με τον Βόσκαρη με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενή της από τις άρρωστες ορέξεις του. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας μαθαίνει πως η υπόθεσή του δε θα δικαστεί κι έτσι μπορεί να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved