Elif: Ο Ταρίκ αρπάζει την Ελίφ στο γκαράζ και την απειλεί!
Media

Elif: Ο Ταρίκ αρπάζει την Ελίφ στο γκαράζ και την απειλεί!

Τι θα δούμε σήμερα, 20 Οκτωβρίου, στη σειρά Elif;

Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα πάνε καλά και ο Ταρίκ της φέρεται όμορφα. Η Χουμεϊρά είναι πολύ ευχαριστημένη από τον άντρα της. Πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει στον Ταρίκ το αγαπημένο του πρωινό.

Ο Ταρίκ λαμβάνει μήνυμα από τον Ζαφέρ, ο οποίος του υπενθυμίζει πως πρέπει να βρει τα χρήματα για τη νέα κερδοφόρα δουλειά του.

Η Ζουλιντέ πηγαίνει να δώσει συνέντευξη για μια δουλειά και συναντά στον δρόμο τον Σαφάκ. Εκείνος της μιλάει τυπικά γιατί πιστεύει πως είναι παντρεμένη.

Η Λεμάν ψάχνει στο facebook να βρει νύφη για το γιο της από τις κόρες των φιλενάδων της. Της αρέσει μια κοπέλα και την καλεί για πρωινό.

Η Χουμεϊρά ανακοινώνει στην οικογένεια τα σχέδια τους με τον Ταρίκ για να πάνε διακοπές. Η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει.

Η Ρεϊχάν ετοιμάζει ένα παραδοσιακό φαγητό για την οικογένεια και αρέσει σε όλους. Η Ρεϊχάν σκέφτεται ακόμα τα υποτιμητικά λόγια του Κερέμ. Η Μπιρτσέ για άλλη μια φορά δέχεται την άρνηση του Γιουνούς.

Η Ζουλιντέ πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από τον κύριο Λουτφού, που ο γιος του είναι μαθητής του Σαφάκ αλλά για άλλη μια φορά απογοητεύεται, που δεν καταφέρνει να προσληφθεί. Ο Εμιρχάν κόβει το δάχτυλο του και πηγαίνει να βρει την Ιντζί για να τον βοηθήσει. Στο δρόμο συναντάει τον Σαφάκ και εκείνος τον πηγαίνει στο φαρμακείο.

Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να αγοράσει γη αλλά χρειάζεται χρήματα. Η Χουμεϊρά του προτείνει να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρίας αλλά εκείνος θέλει να χρησιμοποιήσει τα δικά της χρήματα. Οι προθέσεις του πια είναι ξεκάθαρες, χρειάζεται χρήματα και ο λογαριασμός της Χουμεϊρά είναι η λύση.

Η Χουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις για την επένδυση κι ο Ταρίκ θυμώνει. Κατηγορεί τη Χουμεϊρά για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει. Βλέπει την Ελίφ στον κήπο, την αρπάζει, την πηγαίνει στο γκαράζ και την απειλεί. Ο Μουστάφα περνάει από έξω και μπαίνει στο γκαράζ όταν ακούει μια κραυγή. Ο Ταρίκ προλαβαίνει να κρύψει την Ελίφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved