Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Λενιώ μίλησε δημόσια για την κατάθλιψη
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Λενιώ μίλησε δημόσια για την κατάθλιψη

Άγριες Μέλισσες: Το υπερφορτωμένο πρόγραμμά της, παράσταση και απαιτητικά γυρίσματα μπορεί για εκείνη να λειτουργεί και ως άμυνα σε όλο αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για την τηλεοπτική Λενιώ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Marie Claire αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο μίλησε δημόσια για τη μάχη της με την κατάθλιψη.


«Εγώ μίλησα γι’ αυτό γιατί είχα τεράστια ανάγκη να βοηθήσω νέα παιδιά ή ενήλικες που περνούν αυτό το πράγμα. Αν σας πω πόσα μηνύματα παίρνω ακόμη και σήμερα στο Instagram για αυτό! Με ρωτάνε “τι να κάνω, πες μου, νιώθω αυτό, δεν έχω μιλήσει σε κανένα, εσύ πως βοηθήθηκες;” Και εκεί λέω “τι καλά που έκανα και μίλησα!”. Το θεωρώ, βέβαια, άκυρο να με ρωτάνε μετά οι πάντες.

Είπα ό,τι είχα να πω. Σημασία έχει ότι είτε το ξέρει είτε όχι, το 90% της Ελλάδας έχει κατάθλιψη. Τουλάχιστον ας το παραδεχόμασταν να ζητάγαμε βοήθεια, να τέλειωνε το θέμα. Αυτή η νηπενθής, όπως είπατε, εποχή σήμερα είναι πολύ χειρότερη. Γιατί σου βγαίνει αλλού μετά, Σε βία, οργή, σε άλλα συμπλέγματα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κίτσου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved