Elif: Η Ρεϊχάν έχει κλειστοφοβία και παθαίνει κρίση πανικού
Media

Elif: Η Ρεϊχάν έχει κλειστοφοβία και παθαίνει κρίση πανικού

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Μπιρτσέ μιλάει σκληρά στον Γιουνούς και του λέει πως πρέπει να γίνει καλύτερος άνθρωπος και πως όλοι γύρω του τον φοβούνται, δεν τον σέβονται. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν είναι σταματημένοι μέσα στο ασανσέρ της έπαυλης και ο νεαρός λέει στη Ρεϊχάν πως προφανώς δεν άκουσε όλη τη συζήτησή του με την Παρλά και τον παρεξήγησε.

Όταν της εξηγεί, πατάει το κουμπί για να ξεκινήσει το ασανσέρ αλλά δεν δουλεύει. Η Ρεϊχάν νιώθει άσχημα γιατί έχει κλειστοφοβία και παθαίνει κρίση πανικού. Ο Κερέμ προσπαθεί να τη βοηθήσει λέγοντας της να ηρεμήσει και να αναπνέει. Οι δυο τους έρχονται κοντά αλλά η ωραία στιγμή τους διακόπτεται όταν το ασανσέρ λειτουργεί. Η Ρεϊχάν φεύγει βιαστικά γιατί νιώθει άβολα όπως και ο Κερέμ. Ο Γιουνούς επηρεάζεται από τα λόγια της Μπιρτσέ και της δίνει την επαγγελματική ευκαιρία, που ζητούσε. Της παραχωρεί έναν μικρό χώρο στο γραφείο του για να δουλέψει. Ο Εμιρχάν ρωτάει τη μητέρα του αν έχουν λεφτά για να πάει σχολείο και εκείνη του λέει πως μόλις βρει δουλειά θα του αγοράσει τα σχολικά είδη.

Η Ελίφ είναι αναστατωμένη γιατί πιστεύει πως δημιούργησε πρόβλημα στον Κερέμ και τη Ρεϊχάν και ο νεαρός της διαβεβαιώνει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ με κάποιες προτάσεις. Ο Ταρίκ δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για την κοπέλα και συμφωνεί με όλες τις προτάσεις της.

Η Ιντζί δείχνει τα τετράδια και τα μολύβια της στον Εμιρχάν και εκείνος αναστατώνεται. Η Ιντζί καταλαβαίνει πως ο φίλος της δεν έχει τα απαραίτητα σχολικά είδη. Η μικρούλα του λέει πως δεν πρέπει να είναι λυπημένος γιατί ο πατέρας του σίγουρα θα του αγοράσει ό,τι θέλει και ο μικρός της λέει πως ο πατέρας του έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Ο Σαφάκ ακούει τη συνομιλία των δύο παιδιών. Η Τουλάι έχει πολλή δουλειά και η Ιντζί παραπονιέται πως πεινάει. Η Τουλάι νιώθει πιεσμένη. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ συναντιούνται τυχαία. Η κοπέλα πηγαίνει σε μια άλλη συνέντευξη για δουλειά και ο Σαφάκ της λέει πως ο Εμιρχάν μπορεί να πάει στο σχολείο, που είναι εκείνος δάσκαλος. Η Ζουλιντέ χαίρεται όταν το ακούει. Καθώς μιλάνε η Λεμάν τους βλέπει. Η Χουμεϊρά περιμένει τον Ταρίκ με ένα τέλειο δείπνο στο δωμάτιο τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved