Αποκλειστικό: Η παραίτηση «βόμβα» του Μπούτου και το άγνωστο παρασκήνιο!
Media

Αποκλειστικό: Η παραίτηση «βόμβα» του Μπούτου και το άγνωστο παρασκήνιο!

Παρελθόν αποτελεί από χθες ο διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως εδώ και λίγες ώρες, ο ισχυρός άντρας των media, χθες υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του την οποία κατείχε και με την προηγούμενη ηγεσία του συγκεκριμένου καναλιού.

Τον περασμένο Μάιο είχε βρεθεί ξανά στην ίδια θέση και μάλιστα το κανάλι επίσημα έδειξε τη στήριξή του στο πρόσωπό του ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους ως εξής:

«Ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA».

Η παραίτησή του χθες και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, ήταν λογικό να πέσει ως... κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς δεν είχε γίνει γνωστό κάποιο παρασκήνιο από τη συνεργασία Μπούτου-Mega.

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, όμως, εδώ και καιρό επικρατούσε δυσαρέσκεια ανάμεσα στον Πέτρο Μπούτο και το Mega, γεγονός που έφερε και τη δυσκολία στη μεταξύ τους συνεργασία. Αυτή τελικά λύθηκε με την παραίτηση του ισχυρού άντρα των media χωρίς προς το παρόν να έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση -έστω και ανακοίνωση- από το κανάλι.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, παρέμενε άγνωστο ποιος θα αναλάβει νέα καθήκοντα διευθυντή προγράμματος στο κανάλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved