Σκαρτσολιάς: «Δεν μου βγήκε τίποτα καλό με την καραντίνα. Ίσα ίσα, βούλιαξα»
Media

Σκαρτσολιάς: «Δεν μου βγήκε τίποτα καλό με την καραντίνα. Ίσα ίσα, βούλιαξα»

Καφέ της Χαράς: Ο Μάνος, που ποτέ δεν έπαψε να αγαπά τη Βάλια, περνά μια ερωτική νύχτα μαζί της και συνειδητοποιεί πως μόνο με εκείνη πρέπει να είναι. Αποφασίζει, λοιπόν, έντιμα και ξεκάθαρα να χωρίσει από την Αρετή.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς που τον υποδύεται, μίλησε για το διπλό ταμπλό του ήρωα του, για την επιστροφή στα γυρίσματα μετά την καραντίνα, ενώ αποκάλυψε αν θα κάνει θέατρο.

Σε διπλό ταμπλό ο ήρωάς σας;

«Ο Μάνος, στη συγκεκριμένη φάση, είναι σε μια κατάσταση αλαλούμ. Αρραβωνιάζεται την Αρετή και γνωρίζει και τον πατέρα της, αλλά αρχίζει και κλοτσάει πολύ έντονα μέσα του το ενδεχόμενο να παρατήσει την ιστορία με τη Βάλια. Από τη μία, δεν μπορεί να κάνει πίσω, έχει δώσει το λόγο του, από την άλλη, μπορεί να καμουφλάρει όλο και λιγότερο το γεγονός ότι δεν θέλει καθόλου. Δημιουργείται, έτσι, ένας ολόκληρος κύκλος προβλημάτων γύρω από αυτό, γιατί πια φαίνεται, και το σημαντικότερο είναι ότι θα γίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο, που τον κάνει έξαλλο και “χάνει την μπάλα"».

- Πώς ήταν η συνάντηση στο πλατό, μετά την περίοδο της καραντίνας;

«Ήταν η επιστροφή στα γυρίσματα ένα μεγάλο κομμάτι, αλλά και η επιστροφή στην κανονικότητα για εμένα πολύ σημαντική. Αφενός, γιατί κανείς δεν περίμενε τέτοια έκταση, αφετέρου, γιατί κληθήκαμε να αφουγκραστούμε μια κατάσταση που δεν είχε τύχει ποτέ ξανά. Να μπούμε σε διαδικασία διαχείρισης τέτοιας συνθήκης. Ήταν κάτι πολύ ξένο και σε καθετί ξένο χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά. Ακούω τριγύρω πόσο ωραία πέρασαν και βρήκαν τον εαυτό τους, εγώ δεν ήμουν από αυτούς, παρόλο που ξεκίνησα με τις καλύτερες προθέσεις. Έλεγα “μια ευκαιρία κακή μεν, αλλά ας βγει κάτι καλό”. Δεν μου βγήκε τίποτα καλό, ούτε καν παραγωγικό. Ίσα ίσα, βούλιαξα. Οπότε, η επιστροφή στα γυρίσματα ήταν πολύ σημαντική. Μας έλειψε πολύ σαν δουλειά, αγαπιόμαστε και περνάμε υπέροχα».

Θέατρο φέτος;

«Υπάρχει κάτι που είναι προγραμματισμένο και θεωρώ ότι θα είναι και καλό, αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμα. Είναι πολύ ωραία ιδέα, κάπως συνέχεια της τωρινής ιδέας στην τηλεόραση», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved