Υρώ Μανέ: «Λειτουργεί και στο πλατό, όπως σε ολόκληρη την κοινωνία, ο φόβος»
Media

Υρώ Μανέ: «Λειτουργεί και στο πλατό, όπως σε ολόκληρη την κοινωνία, ο φόβος»

Ηθοποιός πολλών χιλιομέτρων και διαδρομών.

Η Υρώ Μανέ επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ύστερα από 15 χρόνια με τη νέα κωμωδία του Βασίλη Θωμόπουλου «Η φαμίλια».


«Το ενδιαφέρον, η επιμονή του αλλά και το εξαιρετικό καστ της σειράς με κινητοποίησαν και αποφάσισα να συμμετάσχω», λέει σε ένα διάλειμμα των πολύωρων καθημερινών γυρισμάτων. Αυτή τη φορά βέβαια υπάρχει τεράστια διαφορά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες στο πλατό.

«Τα γυρίσματα πλέον δεν έχουν καμία σχέση με τη χαρούμενη και πιο παρεΐστικη ατμόσφαιρα του παρελθόντος. Λειτουργεί και στο πλατό, όπως σε ολόκληρη την κοινωνία, ο φόβος. Κοιτάμε ο ένας τον άλλον μην τυχόν κάτι υπάρχει, ασυνείδητα γίνεται αυτό. Χωρίς να το θέλεις λες: “Παιδιά, φοράμε μάσκες;”. Εχω πιάσει τον εαυτό μου να κοιτάω μην τυχόν και είμαστε περισσότερα άτομα στον χώρο και κυκλοφορώ μ’ ένα αντισηπτικό και μια μάσκα».


Αυτόπτες μάρτυρες μιας ιστορικής στιγμής, καθώς πλέον ζούμε στην εποχή του φόβου και της άκρατης επιφύλαξης. «Μετέχουμε σ’ ένα παγκόσμιο πρόβλημα και στην Ιστορία που γράφεται. Κάποια στιγμή θα μιλάμε για την προ COVID και τη μετά COVID εποχή. Ολο αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστο κανέναν μας. Δεν γίνεται να μη σ’ αλλάξει και να μη σε βάλει σε σκέψεις. Ακόμα και σημειολογικά να το δείτε, το ότι φοράμε μάσκες κάτι σημαίνει. Τουλάχιστον για τους ανθρώπους που έχουν μάθει να μη μένουν στην επιφάνεια και να βλέπουν τα πράγματα πιο βαθιά. Για τις πιο ευαίσθητες ψυχές αυτού του κόσμου», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved