Άγριες Μέλισσες: Έτσι η Λενιώ θα μάθει τι κρύβει ο Βόσκαρης!
Media

Άγριες Μέλισσες: Έτσι η Λενιώ θα μάθει τι κρύβει ο Βόσκαρης!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Λενιώ συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στη φυλακή, αλλά σύντομα αλλάζει τακτική και θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που κρύβει!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Βόσκαρης μισεί θανάσιμα την Ελένη και έχει δώσει όρκο να εκδικηθεί το φονιά του «αδελφού» του, που δεν είναι άλλος από τον Σέργιο Σεβαστό! Κολλητοί φίλοι από παιδιά, Σέργιος και Βόσκαρης ήταν σαν αδέλφια και ο σκληρός διευθυντής των φυλακών θέλει την εκδίκησή του από τη «φόνισσα» Ελένη Σταμίρη.

Ο πατέρας του Βόσκαρη ήταν πιστός επιστάτης στα κτήματα της οικογένειας Σεβαστού και έτσι εκείνος μαζί με τον Σέργιο ήταν σαν αδέλφια. Η φιλία τους έλαβε τέλος, όταν ο Βόσκαρης μπήκε στη Χωροφυλακή και έφυγε από το χωριό. Ο Βόσκαρης στην επίσκεψή του στη Μυρσίνη της ανακοινώνει ότι θα βασανίσει την Ελένη…

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Λενιώ είναι σίγουρη πως η φιγούρα της γυναίκας που είδε στην απομόνωση είναι η Μυρσίνη. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει τακτική και ψάχνει να βρει αποδείξεις για τη σχέση της μητέρας του Σέργιου Σεβαστού, Μυρσίνη με τον Βόσκαρη και θα τις βρει…

Αρκετά, μακριά από το Διαφάνι και τις αδελφές της, όμως, και η Δρόσω είναι μπλεγμένη ανάμεσα σε δύο άντρες και... βυθίζεται όλο και πιο πολύ στο «σκοτάδι» της Τρούμπας.

Δείτε το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved