Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άντρας που θα ξεμυαλίσει την Ασημίνα φέρνει ταραχή στο Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άντρας που θα ξεμυαλίσει την Ασημίνα φέρνει ταραχή στο Διαφάνι

Αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες spoiler: Πολύ δυναμικά και μεγάλες εντάσεις και ανατροπές ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών.

Η ζωή των αδερφών Σταμίρη, ακόμη και μετά την ποινή της Λενιώς, συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα.

Η Δρόσω έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Αθήνα και όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον «ιστό» που την έβαλε ο Τάκης Δοξαράς.

Από την άλλη μεριά, πίσω στο Διαφάνι η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό καθώς η εμφάνιση του Δούκα είναι αρκετά πιεστική για εκείνη.

Τι θα συμβεί όμως και κάνει το ξέσπασμα της; Συναντά λοιπόν τον Μπάμπη, έναν νέο άντρα, ο οποίος δείχνει γοητευμένος από εκείνη και αποφασίζει να την πολιορκήσει. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές καθώς η Ασημίνα προκειμένου να καλύψει εκείνη την «τρύπα» που είχε ανοίξει στη ζωή της η απιστία του Νικηφόρου, θα παραδοθεί στον Μπάμπη άνευ όρων, θα περάσει μαζί του μια νύχτα πάθους κι έτσι θα έχει «προδώσει» κι εκείνη το γάμο της.

Όσο για το προφίλ του Μπάμπη;

Είναι ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, έχοντας πάνω του όλη εκείνη την «αλητεία» της εποχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η σχέση του Κυριακού με τον γιο του, τον οποίο να σημειώσουμε, είχε να δει πάρα πολλά χρόνια, θα είναι περίεργη με ό, το αυτό συνεπάγεται χωρίς βέβαια να λείψουν και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Σαν οικογενειάρχης πια και πιο συντηρητικός αντιδρά με την Ουρανία να κρατά τις ισορροπίες. Γιατί και η Ουρανία θα δώσει τις «μάχες» της ωστόσο ο ευαίσθητος χαρακτήρας της, αφού είχε το σθένος να συγχωρήσει και την απιστία του Κυριάκου, θα είναι πιο συγκαταβατική.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved