OMG: Η πραγματική ηλικία της Μπάση και οι αλλαγές στις Άγριες Μέλισσες
Media

OMG: Η πραγματική ηλικία της Μπάση και οι αλλαγές στις Άγριες Μέλισσες

Δείτε τα πιο καυτά θέματα των celebrities στο OMG με την Κατερίνα Ζαζάνη.

Και Άγριες Μέλισσες έξι χρόνια μετά έχουμε και χαμούλη με την ηλικία της Έλενας Μπάση από το Bachelor έχουμε αλλά και όλη την αλήθεια σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την υγεία του.


Πάμε όμως να ξεκινήσουμε με Άγριες Μέλισσες. Έξι χρόνια μετά και οι αλλαγές είναι μεγάλες. Για μια ακόμη σεζόν η σειρά που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο καθήλωσε τόσο σεναριακά όσο και ερμηνευτικά το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνει τεραστία επιτυχία. Είδαμε τους πρωταγωνιστές εντελώς αλλαγμένους


Και από τις Μέλισσες θα σε πάω σε ένα κορίτσι που πολύ μας τράβηξε την προσοχή και αυτή δεν είναι άλλη από την Έλενα Μπάση, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Bachelor. Θυμάστε τον χαμούλη που η ίδια είχε κάνει όταν δήλωσε πως είναιι 38 χρονών.. και επέμενε κιόλας. Αμ, δεν μας την έσκασε η Έλενα αφού μετά την αποχώρησή της και μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε πως έχει την ίδια ηλικία με την Ναταλία Γερμανού.

Και θα κλείσω με ένα θεματάκι υγείας που προέκυψε στον αγαπημένο μας Γιάννη Τσιμιτσέλη, που τέλος καλό όλα καλά! Μια φωτογραφία που ανησύχησε τους followers πόσταρε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (20-10). Κι επειδή το gossip-tv είναι παντού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κάτω κοιλιακή χώρα, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved