8 λέξεις «Ο Μιχαήλ ερωτεύεται με την πρώτη ματιά τη Βικτώρια»
Media

8 λέξεις «Ο Μιχαήλ ερωτεύεται με την πρώτη ματιά τη Βικτώρια»

Η Ιάσονας Παπαματθαίου υποδύεται για δεύτερη σεζόν τον Μιχαήλ στις 8 λέξεις, του οποίου η ζωή αλλάζει συνεχώς από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ήρωα του και στα στοιχεία που αγαπάει σε αυτόν, αλλά και στον κεραυνοβόλο έρωτα του με την Βικτώρια.

0 Μιχαήλ ερωτεύεται τη Βικτώρια και ουσιαστικά εκείνη αποφασίζει να αναβάλει το γάμος της με τον Δημήτρη.

Υπάρχει μια κεραυνοβόλα έλξη και από τις δύο μεριές. Η Βικτώρια αποφάσισε να τρενάρει το γάμο της πριν γνωρίσει τον Μιχαήλ. Παρουσιάστηκαν προβλήματα στη σχέση του προτού τον συναντήσει στο δρόμο της.

Είναι κεραυνοβόλος έρωτας;

Ο Μιχαήλ ερωτεύεται με την πρώτη ματιά τη Βικτώρια. Είναι ένα συναίσθημα εξαιρετικά σπάνιο. Βιώνουν τον απόλυτο έρωτα. Υπάρχει μια τεράστια έλξη ανάμεσά τους.

Τι αγαπάς στον ήρωά σου;

Ο Μιχαήλ έχει ηθικό κώδικα. Μπορεί να έχει κάνει λάθη στη ζωή του, αλλά προσπαθεί να γίνεται καλύτερος άνθρωπος. Είναι τίμιος. Πολλές φορές δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του, όμως, προσπαθεί πάντα για το καλό.

Έχετε κοινά στοιχεία;

Και εγώ επιθυμώ μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, να αποτελώ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Έχω επίσης έναν προσωπικό ηθικό κώδικα, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved