Survivor: Πρώτα καραντίνα και μετά… ριάλιτι
Media

Survivor: Πρώτα καραντίνα και μετά… ριάλιτι

Survivor: Φουλ οι μηχανές για Άγιο Δομίνικο!

Ο ΣΚΑΙ επαναφέρει το ριάλιτι επιβίωσης ύστερα από απουσία μίας σεζόν. Θυμίζουμε ότι η τελευταία εκδοχή που είδαμε ήταν το «Ελλάδα - Τουρκία» (με νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα), που όμως δεν κέρδισε το κοινό.

Τώρα, παρά τις φήμες που έλεγαν ότι θα δούμε μια «All Star» σεζόν, με παίκτες που άρεσαν πολύ στον κόσμο και παρουσιαστή (ή συμμετέχοντα) τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στα μέσα Ιανουαρίου επιστρέφει η γνώριμη συνταγή, με δύο ομάδες Διάσημων και Μαχητών και παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη (επιστρέφει και ο Γιώργος Λιανός ως συμπαρουσιαστής).

Αυτές τις μέρες, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, ξεκινούν τα κάστινγκ για την ανεύρεση των παικτών, οι οποίοι θα περάσουν τη μισή καραντίνα στην Ελλάδα και την άλλη μισή στη Δομινικανή Δημοκρατία, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι πως οι συμμετέχοντες θα φύγουν από την Ελλάδα μέσα στην πανδημία και ποιος ξέρει πώς θα βρουν την κατάσταση τον Ιούλιο του 2021.

Πάντως η παραγωγή της Acun Media κάνει λόγο για ένα ασφαλές από τον κορονοϊό περιβάλλον, καθώς οι παίκτες θα είναι περιορισμένοι σε συγκεκριμένα μέρη, ενώ τα ταξίδια σε άλλες πόλεις και χώρες ως έπαθλα φέτος δεν θα υπάρχουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved