Αγγελική: Πρωταγωνίστρια είναι εγγονή πασίγνωστου συγγραφέα και φέρει επίθετο «βαρύ»
Media

Αγγελική: Πρωταγωνίστρια είναι εγγονή πασίγνωστου συγγραφέα και φέρει επίθετο «βαρύ»

Αγγελική: Ανήκει στη νέα και ελπιδοφόρα γενιά των ηθοποιών.

Εγγονή του συγγραφέα παιδικών βιβλίων που είναι κι ένας από τους πρώτους που πέρασαν το θέατρο στο ραδιόφωνο, η ηθοποιός μεγάλωσε μέσα στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών με τον παππού και τώρα που μεγάλωσε υποδύεται την Κατερίνα, στη δραματική σειρά «Αγγελική», στον Alpha.

Ο λόγος για την Άλκηστις Ζιρώ, εγγονή του Γκυ Ζιρώ, η οποία υποδύεται την Κατερίνα στη σειρά.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής για τον διάσημο παππού της. Με τα χειροποίητα παραμύθια του παππού και της γιαγιάς γνωρίσατε το μαγικό κόσμο
της αφήγησης και κατ' επέκταση τα θεατρικά έργα;
«Μέσα από τα παραμύθια του παππού και τις 'αφηγήσεις της γιαγιάς έμαθα να αγαπώ τις ιστορίες και να μπαίνω μέσα σε αυτές. Και μέσα από τα παραμύθια ήρθαν τα θεατρικά έργα».


Τι καθόρισε την επιλογή σας να γίνετε ηθοποιός;
«Λίγο ο παππούς με τα παραμύθια, λίγο η κληρονομιά που μου άφησε με τον τεράστιο όγκο θεατρικών κειμένων, λίγο το ότι από μικρή μου άρεσε η έκθεση στον κόσμο, λίγο το ότι πήγα στο καλλιτεχνικό σχολείο. Τα χρόνια του γυμνασίου και του λυκείου ερχόμουν σε καθημερινή τριβή με το θέατρο και τον κινηματογράφο, οπότε είχα έξι χρόνια στη διάθεση μου να δω αν είμαι στο σωστό δρόμο. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι οι γονείς μου που πάντα μου έλεγαν να ακολουθήσω αυτό που λέει η ψυχή μου, να πάω εκεί όπου νιώθω ελεύθερη», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved