Ελένη Ουζουνίδου: «Έχω φάει τις… σφαλιάρες μου»
Media

Ελένη Ουζουνίδου: «Έχω φάει τις… σφαλιάρες μου»

Η Ελένη Ουζουνίδου για ακόμη μία χρονιά συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 στην νέα κωμωδία «Παρουσιάστε!».

Η ηθοποιός εκτός από την μικρή οθόνη μίλησε για τα θεατρικά σχέδια της και πώς βλέπει την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας.

Θεατρικά πώς τα βλέπεις τα πράγματα;

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στο θέατρο είναι πολύ δύσκολα, ακόμα και μετά την ανακοίνωση των μέτρων που πάρθηκαν. Μάλιστα, από συζητήσεις που είχα με φίλους - συναδέλφους, μου είπαν ότι πολλά μικρά θέατρα δεν θα ανοίξουν με το ποσοστό χωρητικότητας στο 30%, εν αντιθέσει με κάποια μεγάλα θέατρα. Πάντως, είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, χρειάζονται και άλλα μέτρα στήριξης για τον πολιτισμό από την πολιτεία. Από εκεί και πέρα, η πανδημία όσο πάει και αγριεύει...

Επομένως, να υποθέσω ότι δεν θα κάνεις κάτι θεατρικά;

Στην παρούσα φάση, όχι, δεν θα κάνω κάτι θεατρικά. Από εκεί και πέρα, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και ανάλογα θα πράξω.

Πέρα από τη σειρά, θα κάνεις κάτι άλλο;

Θα συμμετέχω σε μία κινηματογραφική ταινία, που, αν όλα πάνε καλά, θα αρχίσουμε γυρίσματα τον Νοέμβριο. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ασημίνα Προέδρου και είναι ελληνογερμανικής παραγωγής. Η ταινία επικεντρώνεται σε ένα ευαίσθητο θέμα και, κυρίως, στον τρόπο με τον οποίο αλλάζει η καθημερινότητα μίας οικογένειας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα, με τις εισροές των προσφύγων, οι οποίοι θέλουν να μετακινηθούν στη Βόρεια Ευρώπη. Σε αυτή θα παίξω με πολλούς γνωστούς και αξιόλογους συναδέλφους.

Τα τελευταία χρόνια, συναντάς συνέχεια ωραίους ανθρώπους. Το επιδιώκεις ή τυχαίνει;

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάρα πολύ να μου συμβεί αυτό μετά τα 40 μου. Έτσι το υπολόγιζα και έτσι έγινε. Βέβαια, μην ξεχνάς, ότι τα έχω ζήσει όλα. Έχω φάει τις σφαλιάρες μου, έχω ζήσει χαρές, οπότε πλέον βλέπω και καταλαβαίνω με ποιους ανθρώπους ταιριάζω και με ποιους όχι. Πλέον, έχω το περιθώριο να επιλέξω, και αυτό κάνω, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved