Είναι επίσημο! Ο Βασιλάκος έχει δώσει τα περισσότερα τηλεοπτικά φιλιά ever!
Media

Είναι επίσημο! Ο Βασιλάκος έχει δώσει τα περισσότερα τηλεοπτικά φιλιά ever!

Θυμάστε τη μεγάλη ιταλόφωνη επιτυχία "Con 24.000.000 baci" που τραγουδούσε ο Χρήστος Δάντης ως soundtrack της ταινίας Safe Sex των Ρέππα-Παπαθανασίου; Φαίνεται πως φέτος, αυτός ο αριθμός ανήκει στα τηλεοπτικά φιλιά που έχει δώσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος

 

O γοητευτικός εργένης που βλέπει τα κορίτσια να... σφάζονται στα πόδια του για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του, τον χρόνο του και φυσικά την καρδιά του, είναι από τα πιο... πολυφιλημένα άτομα της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας μιας και σχεδόν σε κάθε ατομικό ραντεβού με κάποια από τα κορίτσια, το... αρπάζει το φιλάκι του.

Άλλοτε παθιασμένο, άλλοτε πεταχτό, άλλοτε καυτό αλλά πάντα γλυκό και τρυφερό.

Αν μας βάλει κανείς στη διαδικασία να... μετρήσουμε σε ποια από τις κοπέλες έχει δώσει τα περισσότερα φιλιά μέχρι στιγμής, τότε με διαφορά -μάλλον- βγαίνει νικήτρια η Μαρίνα που δεν χάνει ευκαιρία κάθε φορά που τον βλέπει να τον φιλήσει. Αμέσως μετά... κονταροχτυπιούνται για τη δεύτερη θέση η Αντζελίνα και η Νικόλ ενώ ακολουθούν και άλλα κορίτσια, όπως

Εκείνη που έδειξε να υπολογίζει πολύ το φιλί και... δυσκόλεψε τρόπον τινά τον Παναγιώτη μέχρι τελικά να το γευτεί, ήταν η Αναστασία η οποία αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από το παιχνίδι. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το καυτό φιλί τους.

https://www.instagram.com/p/CGapojeHzD3

Τα πιο παθιασμένα φιλιά όμως μάλλον τα έχει δώσει μέχρι στιγμής στη Μαρίνα, εκτός από το γεγονός ότι είναι και τα περισσότερα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πρώτο φιλί τους:

https://www.instagram.com/p/CFSkNcilmYQ

Και φυσικά, εφόσον βρισκόμαστε στα μέσα προβολής του συγκεκριμένου προγράμματος καταλαβαίνετε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα συνεχίσει να είναι ο... πρίγκιπας των φιλιών της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε όλα τα φιλιά που έχει δώσει από το ξεκίνημα προβολής του The Bachelor, μέχρι σήμερα! Και είναι πολλά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved