Υρώ Μανέ: «Στη ζωή μου δεν κάνω ποτέ κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν»
Media

Υρώ Μανέ: «Στη ζωή μου δεν κάνω ποτέ κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν»

Η Υρώ Μανέ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν υποδύεται έναν κόντρα ρόλο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για όσα την γοητεύουν στην ηρωίδα της, τη Δέσποινα, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της και στο πόσο περήφανη είναι για κάθε επαγγελματικό βήμα που κάνει.

Τι σας γοητεύει στη Δέσποινα που υποδύεστε στη «Φαμίλια»;

Υπάρχει μια παράξενη εσωτερική σύνδεση μ' αυτήν τη γυναίκα. Μεταφέρει οικείες και γλυκιές μυρωδιές από το παρελθόν. Μου θυμίζει χαρακτήρες γυναικών που παρατηρούσα τα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων στη Χίο.

Παρά την τεράστια αγάπη στο γιο και τα εγγόνια της, έχει μια έντονα επικριτική στάση απέναντι στη νύφη της. Είναι ένας ολοκληρωτικά κόντρα ρόλος...

Και υποκριτικά μ' αρέσει πολύ, ακριβώς το ότι έχει τόσες διαφορές από την ψυχοσύνθεση μου και τη στάση ζωής μου. Έχει βαθιά μητρική αγάπη, αλλά είναι απολύτως καταπιεστική. Δεν υπήρχε πιθανότητα να έχω αυτήν τη στάση απέναντι στις επιλογές του παιδιού μου. Δεν θέλω ούτε να υπάρχει άνθρωπος στο περιβάλλον μου μ' αυτά τα χαρακτηριστικά. Ακριβώς, όμως, το γεγονός ότι είναι τόσο διαφορετική η ηρωίδα από εμένα, μου ασκεί μεγαλύτερη γοητεία στο να την ενσαρκώσω με αλήθεια.

Αντιλαμβάνομαι ότι αφήνετε την ελευθερία επιλογών στην κόρη σας.

Στη ζωή μου δεν κάνω ποτέ κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον απόλυτα αγαπημένο μου άνθρωπο, το παιδί μου. Μεγάλωσε σε πλαίσιο ελευθερίας, αλλά φυσικά με όρια.

Τι σας δίδαξε η κόρη σας στη ζωή σας;

Με διδάσκει ακόμα πολλά πράγματα. Το να βλέπεις τον κόσμο μέσα από την ευαισθησία και τη σκέψη ενός νέου ανθρώπου είναι από μόνο του ένα πολύ ισχυρό μάθημα. Αυτό προσπαθώ να κάνω.

Πριν από μερικούς μήνες διάβασα μια ανάρτηση σας στον προσωπικό σας λογαριασμό, στο Instagram, που με συγκίνηση αναφερθήκατε σ' εκείνη, παρακολουθώντας την στην παράσταση «Οδύσσεια» της Σοφίας Σπυράτου. Διαφαινόταν πόσο περήφανη μητέρα είστε.

Η κόρη μου είναι χορεύτρια. Ήταν η πρώτη της σκηνική εμπειρία. Φυσικά είμαι περήφανη σε κάθε βήμα που κάνει, γιατί βλέπω ότι πραγματοποιεί σιγά σιγά το όνειρο της. Μόνο χαρά και συγκίνηση μου προσφέρει αυτό.

Τι θα θέλετε να προσφέρει η σειρά στο κοινό;

Θα ήθελα να προσφέρει έναν αέρα ψυχαγωγίας, χαλαρότητας και γέλιου. Ξέρετε, το να ταυτιστείς με χαρακτήρες κωμικών σειρών, σε βοηθά να ξορκίσεις προβλήματα και αυτό είναι παρήγορο, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved