Άγριες Μέλισσες: Ο γιατρός Βασταρδής αποκαλύπτει «Κοκκάλωσα. Δεν το δέχτηκα»
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο γιατρός Βασταρδής αποκαλύπτει «Κοκκάλωσα. Δεν το δέχτηκα»

Άγριες Μέλισσες: O Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος υποδύθηκε τον γυναικολόγο της Θεοδοσίας, τον Βασταρδή, αποκάλυψε ένα περιστατικό για τη σειρά που δεν το γνωρίζαμε!

Ο Δημήτρης Σαμόλης είπε: «Σε πρώτη φάση μου είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος ενός τροβαδούρου της εποχής, οπότε λέω κι εγώ είμαι ο άνθρωπός σας, είμαι ηθοποιός, είμαι τραγουδιστής, οπότε μάλλον ψάχνεται εμένα. Αλλά δεν με πήραν και είχα απογοητευτεί πάρα πολύ, οπότε είπα ότι κάπως έτσι λήγει πριν καν αρχίσει η συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες.»!

Και τόνισε στην κάμερα της εκπομπής,love it: «Μετά από ένα μήνα, που δεν πήρα το ρόλο, με κάλεσαν για τον γιατρό. Έκανα αρκετές συναντήσεις και μόνος μου με τον σκηνοθέτη και με την casting director και με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που υποδυόταν τη Θεοδοσία. Το αστείο είναι πως όταν υπέγραψα και ήμουν στα στούντιο, με κάλεσαν στα γραφεία εκείνη τη στιγμή και μου είπαν ότι μάλλον δεν θα με χρειαστούν ως γιατρό, αλλά για κάτι άλλο την επόμενη σεζόν.

Κοκκάλωσα, μου πήραν όλη τη χαρά. Δεν το δέχτηκα και τους είπα ότι θέλω να παραμείνω στο ρόλο του γιατρού Βασταρδή. Δεν έχω καμία πληροφόρηση για το αν θα επιστρέψω ξανά στο Διαφάνι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved