Εφιάλτης στην κουζίνα: Ο καβγάς των αδερφών και τα «γαλλικά» του Μποτρίνι
Media

Εφιάλτης στην κουζίνα: Ο καβγάς των αδερφών και τα «γαλλικά» του Μποτρίνι

Εφιάλτης στην Κουζίνα: Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 21:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται μια οικογενειακή ταβέρνα στην πανέμορφη Οινόη.

Ιδιοκτήτρια του εστιατορίου είναι η 70χρονη κυρία Μαρία, η οποία αφότου έχασε τον σύζυγό της σηκώνει όλο το βάρος της κουζίνας.

Η Σεβαστή, είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, είναι η κοινοτάρχισσα της περιοχής και διατηρεί το δικό της εστιατόριο που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Κάλεσε τον Έκτορα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αφυπνίσει τα αδέρφια της, τον Δημήτρη και τη Μαρία, ώστε να σωθεί ό,τι έχει απομείνει από το μαγαζί που έφτιαξε με τόσο κόπο ο πατέρας τους.

Ο Έκτορας έρχεται αντιμέτωπος με μια ταβέρνα παρηκμασμένη, με ένα μενού που προσφέρει ελάχιστες επιλογές στον πελάτη, με έναν ψήστη που έχει σηκώσει το δικό του μπαϊράκι και με δυο αδέρφια που δεν έχουν καμία διάθεση να εργαστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το μόνο που κάνουν είναι να τσακώνονται για το ποιος θα κληρονομήσει το μαγαζί.

Θα καταφέρει ο Έκτορας να βοηθήσει τον Δημήτρη και τη Μαρία να «ενηλικιωθούν» ή θα συνεχίσουν να τσακώνονται σαν το σκύλο με τη γάτα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved