«Κόπηκε» η εκπομπή του Σρόιτερ με καλεσμένο τον Πετράκο - Τι συνέβη;
Media

«Κόπηκε» η εκπομπή του Σρόιτερ με καλεσμένο τον Πετράκο - Τι συνέβη;

O Alpha αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή, Tiκ Talk του Αντώνη Σρόιτερ όπου εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Πετράκος και έδειξε ταινία.

Aλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε το βράδυ της Πέμπτης (29/10) στο πρόγραμμα του Alpha, αφού η εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν προβλήθηκε και το θέμα ήταν «κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας», με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και τον παιδίατρο/λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη.

O Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε το εν λόγω γεγονός γράφοντας στο facebook του: «Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε. Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια».

Και δημοσίευσε και ένα βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook διάρκειας 24 λεπτών και είχε στόχο να αναφέρει στον κόσμο τις απόψεις του σε περίπτωση που η παραγωγή της εκπομπής κόψει κάποιες από τις δηλώσεις του.

Ο Γρηγόρης ανέφερε στο βίντεο που πόσταρε μεταξύ άλλων: «Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σρόιτερ θα δείξει τη συνέντευξη, στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολογος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης, υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη. Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα. Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400. Είδα το τρέιλερ της εκπομπής και φυσικά ο τίτλος είναι "κορονοϊός και θεωρίες συνομωσιας". Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι' αυτό και το δημοσίευσα χθες. Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ. Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση. Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σρόιτερ ήταν ευγενέστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοί να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ».

Και στο βίντεο τονίζει ότι υπάρχει ο Covid-19, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή , Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved