Πάμε Δανάη: Ακύρωσαν συνέντευξη του Πετράκου και η Δανάη αποκάλυψε τον λόγο!
Media

Πάμε Δανάη: Ακύρωσαν συνέντευξη του Πετράκου και η Δανάη αποκάλυψε τον λόγο!

Πάμε Δανάη: Τον λόγο που οι συντελεστές της εκπομπής ακύρωσαν συνέντευξη δια ζώσης, του Γρηγόρη Πετράκου, αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα on air. 

«Να πούμε και κάτι για εμάς, εμείς σήμερα είχαμε κανονισμένη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Πετράκο…», είπε η Σίσσυ Καλλίνη, συνεργάτης της εκπομπής του Mega.

«Αποφασίσαμε να μην γίνει για πολλούς λόγους, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Νιώθω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το τι ακούγεται από τις εκπομπές μας, από τα ραδιόφωνά μας και χρειάζεται μια προσοχή όταν μιλάμε για θέματα υγείας» πρόσθεσε με τη σειρά της η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις για την ακύρωση της συγκεκριμένης συνέντευξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γίνει ντόρος γύρω από το όνομα του τραγουδιστή ο οποίος έκανε μία δική του έρευνα για τον κορoνοϊό και αποφάσισε να μοιραστεί τα αποτελέσματα της «έρευνας» με τους «φίλους» του στο facebook μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 24 λεπτών.

Ο Γρηγόρης Πετράκος ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk η οποία όμως δεν προβλήθηκε ποτέ. Έτσι, μετά από αυτό, αποφασίστηκε και η ακύρωση της συνέντευξης του τραγουδιστή στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved