Αγγελική: Η Κατερίνα δίνει spoiler και είναι δυνατό!
Media

Αγγελική: Η Κατερίνα δίνει spoiler και είναι δυνατό!

Αγγελική: Η Άλκηστις Ζιρώ ανήκει στη νέα και ελπιδοφόρα γενιά των ηθοποιών.

Τη φετινή σεζόν υποδύεται την Κατερίνα στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Αγγελική» και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για το αν θα έρθει σε σύγκρουση με την Αγγελική, ενώ αποκάλυψε αν θα ξεπεράσει τον Μιχάλη με έναν άλλο έρωτα.

-Αν θέλαμε να σκιαγραφήσουμε την Κατερίνα, ποιες λέξεις θα χρησιμοποιούσατε;

«Καλοσύνη, αυθορμητισμός, εμπιστοσύνη, δουλευταρού, καλόκαρδη, αθώα, με άφθονη αγάπη για τους γύρω της».

-Είναι το καλό, το φωτεινό πρόσωπο της ιστορίας;

«Σίγουρα, η Κατερίνα αποτελεί ένα από τα πιο φωτεινά πρόσωπα στην ιστορία. Η παιδικότητα, ο αυθορμητισμός και η αθωότητα της την καθιστούν αυτόματα ένα αυτόφωτο πλάσμα. Αυτό βλέπουμε μέχρι στιγμής στην εξέλιξη του έργου. Θα συνεχίσει να είναι τόσο φωτεινή, όμως;».

-Η πληγωμένη καρδιά της από τον Μιχάλη θα γιατρευτεί με έναν άλλο έρωτα;

«Ο χωρισμός της με τον Μιχάλη είναι σαν να ήρθε κάποιος και να της τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια της. Έχασε τον άνθρωπο της, το στήριγμα της. Ουσιαστικά προδόθηκε βαθιά, αλλά το αντιμετωπίζει όσο γίνεται με το κεφάλι ψηλά. Δεν ξέρω στην περίπτωση της Κατερίνας αν ισχύει το γνωστό σε όλους μας "Ο έρωτας με έρωτα περνάει"».

Θα έρθει σε σύγκρουση με την Αγγελική;

«Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με την Αγγελική. Πόσα να κρατήσει μέσα της αυτό το κορίτσι; Θέλω να τη δω να ξεσπάει, να τα βγάζει από μέσα της, να μιλάει για την αδικία που νιώθει. Όχι τόσο γιατί η Αγγελική φταίει σε κάτι, αλλά για να κάνει το βήμα η Κατερίνα. Επιτέλους να πει αυτά που νιώθει, να μοιραστεί τη στενοχώρια της».

-Όταν πρωτοδιαβάσατε το σενάριο και το ρόλο της Κατερίνας, ποιες σκέψεις ξεγλίστρησαν στο μυαλό σας;

«Ενθουσιάστηκα αμέσως. Ήταν για μένα μια πρόκληση. Σκέφτηκα πως είναι ένας αρκετά κόντρα ρόλος από αυτό που είναι η Άλκηστις. Είναι ωραίο να βγαίνεις από τα παπούτσια σου και να μπαίνεις στου άλλου, μιας κοπέλας από την επαρχία, με σκοπό της ζωής της τη δημιουργία οικογένειας, χωρίς σπουδές και χωρίς να παίρνει θέση στα πράγματα, να πατάει γερά στα πόδια της».

-Ποια θεωρείτε ότι θα ήταν δικαίωση για εκείνη;

«Η Κατερίνα δεν ψάχνει καμία δικαίωση. Θέλει να είναι ψυχικά υγιής και να μη χάσει τη λάμψη που εκπέμπει. Μέσα από τις δυσκολίες να μείνει το ίδιο θετικό, καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή πλάσμα», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved