Χρανιώτης: Το οργισμένο post στο instagram μετά το κλείσμο των θεάτρων!
Media

Χρανιώτης: Το οργισμένο post στο instagram μετά το κλείσμο των θεάτρων!

Με αφορμή τα νέα μέτρα και το κλείσιμο των θεάτρων και του πολιτισμού, ο Γιώργος Χρανιώτης εκδήλωσε την πικρία του και τη νοσταλγία του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Χρανιώτης λέει την άποψή του για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης κατά τον κορονοϊό σε μια ανάρτηση... όλο νόημα!

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που εκφράζονται αυτή τη περίοδο για τα νέα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού και για το κλείσιμο των θεάτρων.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας από αυτούς και σήμερα έκανε μια ανάρτηση… όλο νόημα για τις δύσκολες ώρες που διανύουν οι καλλιτέχνες της χώρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αυτή μάλλον είναι η έκφραση που αποτυπώνει τα συναισθήματα μου για αυτή την κρίση που ζούμε τώρα στο θέατρο. Ένα μείγμα απορίας, απέχθειας, ανημποριάς και θυμού 26 Νοέμβρη κανονικά θα είχα κι εγώ πρεμιέρα στο Μέγαρο μουσικής με την *Ιστορία του στρατιώτη* αλλά κι εμείς κατεβάζουμε ρολά και βλέπουμε. Κουράγιο συντρόφια, μια μέρα θα κάψουμε τις μάσκες μας και θα κάνουμε πάλι την δουλειά μας που αγαπάμε τόσο πολύ τόσο εμείς αλλά και σεις Η φωτογραφία από το bachelor party μια παράσταση που ανέβηκε το 2000 ακριβώς 20 χρόνια πιο πριν».

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved