Ελεάνα Καυκαλά: «Η Βαρκάρη θέτει σε νέα βάση τη σχέση της με τον πατέρα της»
Media

Ελεάνα Καυκαλά: «Η Βαρκάρη θέτει σε νέα βάση τη σχέση της με τον πατέρα της»

Η Ελεάνα Καυκαλά υποδύεται την Ειρήνη Βαρκάρη, στην νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τη γοητεία που κρύβει ο ρόλος της και τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο. Επιπλέον, αποκάλυψε όσα θα δούμε προσεχώς.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιάννη Μπέζο;

Είμαι χαρούμενη που συνεργάζομαι μαζί του, γιατί είναι ένας ηθοποιός με σημαντική πορεία στον χώρο, εξαιρετικός συνεργάτης και πάρα πολύ δοτικός. Ακόμη, φροντίζει το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο υπάρχει και προστατεύει πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους του.

Η ανθυπολοχαγός Ειρήνη Βαρκάρη, την οποία υποδύεσαι, τι άνθρωπος είναι;

Η Ειρήνη είναι μία κοπέλα που της αρέσει η δουλειά που κάνει αλλά μέσα της βρίσκεται σε μία υπαρξιακή σύγκρουση. Γι’ αυτόν τον λόγο, προς το παρόν, φαίνεται σαν μία ήρεμη δύναμη.

Η ίδια θα έχει τα ξεσπάσματα της, σωστά;

Θα δούμε κάποιες μικρές εκλάμψεις αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης που έχει, όπως για παράδειγμα το ότι είναι στο στρατόπεδο που διοικεί ο πατέρας της, αλλά επιφυλάσσει και άλλες.

Μία μικρή γεύση πήραμε στα προηγούμενα επεισόδια όπου η Ειρήνη αποκάλυψε στον πατέρα της ότι επιθυμεί να πάρει μετάθεση.

Η Ειρήνη σκέφτεται καιρό τώρα το ενδεχόμενο να ζητήσει μετάθεση και στα προσεχή επεισόδια, ενδεχομένως, να τη δούμε να τη διεκδικεί. Δεν θα σταματήσει να την απασχολεί. Το θέμα, όμως, είναι τι θα γίνει μετά...

Δεν θα βρει κάποιο τρόπο να θέσει υπό έναν σχετικό έλεγχο τον πατέρα της και τις αντιδράσεις του;

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να ελέγξει τον εαυτό της και, αφού κάνει κάποιες απαραίτητες κινήσεις, να καταλάβει τι της γίνεται, ποιο ,είναι το πλαίσιο στο οποίο θέλει να δουλεύει και να λύσει την εσωτερική σύγκρουση που έχει σχετικά με τη σχέση με τον πατέρα της και τον σύντροφο της κ.ο.κ. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, θα τα κρύβει κάτω από το... χαλάκι και θα τα κουβαλάει μαζί της.

Με τον σύντροφο της, τον Μέγα, είναι πια σε διάσταση;

Η Ειρήνη είναι σε μία φάση που έχει πάρει τον χώρο και τον χρόνο της από τον Μέγα και στα προσεχή επεισόδια θα φανεί πιο καθαρά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, εκείνη θα αρχίσει να βλέπει-μία άλλη, πιο τρυφερή, πλευρά του και έτσι ίσως την ξανακερδίσει.

Αυτή την πλευρά του Μέγα θα αρχίσουμε να τη βλέπουμε από όταν μαθαίνει πώς η Ειρήνη και ο Καρυπίδης φιλήθηκαν;

Ακριβώς. Ο Μέγας μαθαίνει για αυτό το φιλί και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Όχι μόνο για εκείνον αλλά και ως προς τη σχέση με τον πατέρα της.

Πώς εξελίσσεται η σχέση της Ειρήνης με τον Καρυπίδη;

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μία αμοιβαία έλξη και η Ειρήνη γοητεύεται από το γεγονός πως ο Καρυπίδης ανήκει σε έναν άλλο κόσμο από αυτόν που έχει συνηθίσει. Δηλαδή του στρατού. Άλλωστε, οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία, πριν εκείνος καταταχθεί στο σώμα.

Αν πρέπει να διαλέξει κάποιον από τους δύο, ποιος θα είναι;

Δεν γνωρίζω αν θα βρεθεί σε αυτό το δίλημμα και ποια θα είναι η απόφαση της. Ωστόσο, σίγουρα, οι άνθρωποι επιλέγουμε με βάση τα συναισθήματα που τρέφουμε για τον, άλλον και, αντίστοιχα, ο άλλος για εμάς και τον τρόπο με τον οποίο μας τα εκφράζει. Πιστεύω ότι στην τελική δεν θα επικρατήσει η ιδιότητα του άλλου, δηλαδή αν είναι μέσα ή έξω από το στρατόπεδο, αλλά αν θα εισπράξει αγάπη και φροντίδα. Συναισθήματα που έχει στερηθεί.

Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Μετά τις εκλογές που γίνονται στο στρατόπεδο για να αναδειχθεί ο διοικητής, επιστρέφουμε σε μία ιστορία που είχαμε δει στα πρώτα επεισόδια. Αυτή με το κατεστραμμένο πια μηχάνημα των Αμερικανών, που έρχεται πια η ώρα να λυθούν οι λογαριασμοί. Ακόμη, η Ειρήνη μπαίνει σε μία διαδικασία να θέσει σε νέα βάση τη σχέση με τον πατέρα της, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved