Μπέζος – Μαυροματάκης: «Καταφέρνουν να μας κάνουν μπανιστηρτζήδες»
Media

Μπέζος – Μαυροματάκης: «Καταφέρνουν να μας κάνουν μπανιστηρτζήδες»

Τo μαχαίρι στο κόκαλο για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει φέτος τη μικρή μας οθόνη βάζουν οι σπουδαίοι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος και Μανώλης Μαυροματάκης.

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες σε συνέντευξη τους δεν χαρίζουν κάστανα και αναρωτιούνται πού είναι τα γυναικεία σωματεία ισότητας για τα ριάλιτι που απαξιώνουν τις γυναίκες, ενώ τολμούν να ρίξουν ευθύνες και σε όσους συμμετέχουν σε αυτές τις παραγωγές για το κέρδος, κάνοντας τους εαυτούς τηλεοπτικό προϊόν, και μάλιστα χωρίς ντροπή.

Με αφορμή την εξαιρετική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Παρουσιάστε!», όπου ο Γιάννης Μπέζος (συνταγματάρχης Λευτέρης Γούλας) και ο Μανώλης (συνταγματάρχης Θανάσης Σκορδάς) υποδύονται τους διοικητές ενός στρατοπέδου και δίνουν ρεσιτάλ γέλιου, εκτοξεύοντας την τηλεθέαση, ειπώθηκαν αλήθειες και για τα ριάλιτι οι οποίες ήταν γροθιά στο μαχαίρι....

Αρχικά, ο Γιάννης Μπέζος ήταν σαφής για τα ριάλιτι: «Να μην τα βλέπουμε, λοιπόν. Τα ριάλιτι γίνονται γιατί κάποιοι τα βλέπουν. Εγώ πραγματικά απορώ γι' αυτές τις παραγωγές που απαξιώνουν τη γυναίκα. Αλήθεια, πού είναι τα φεμινιστικά κινήματα, γιατί σώπασαν; Τι κάνουν τα γυναικεία σωματεία ισότητας; Τους αρέσει αυτό που βλέπουν; Εγώ ντρέπομαι».

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Μαυροματάκης στηλιτεύει και αυτός τα ριάλιτι και ρίχνει το ανάθεμα σε όσους συμμετέχουν: «Μα εκεί έχουν ανοίξει την κερκόπορτα του κακού. Διαφθείρουν τον κόσμο, και το ξέρουν, για χάρη του κέρδους, των χρημάτων. Είναι μιασμένοι. Δεν τους νοιάζει αν κάνουν κακό στην κοινωνία με τα πρότυπα που προβάλλουν. Τα πάντα είναι κέρδος. Δεν τους νοιάζει που κάνουν τους τηλεθεατές ηλιθίους. Τι καταφέρνουν; Να γίνουμε μπανιστιρτζήδες; Σε τι; Σε φτιαχτά προγράμματα;» και προσθέτει με νόημα: «Αφού δεν είναι ριάλιτι, είναι σενάρια άσχημα, με μπόλικο ψέμα. Νιώθω μεγάλο οίκτο γι' αυτούς που παίρνουν μέρος σε αυτές τις παραγωγές. Λυπάμαι πραγματικά. Δεν αγανακτώ, λυπάμαι που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο και χωρίς ντροπή να βγάλουν χρήματα. Τι έκαναν; Τον εαυτό τους προϊόν και τον πούλησαν σε μια τιμή. Και υπάρχουν και αυτοί οι παραγωγοί που άθλια τους εκμεταλλεύτηκαν, θύτες και θύματα στον βωμό του χρήματος. Ντροπή».

Τέλος, όταν ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε γιατί είπε το «ναι» σε ακόμα μία κωμική σειρά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής έξηγησε την ανάγκη για καλή μυθοπλασία μέσα στον συρφετό των άλλων προγραμμάτων: «Ηταν μια πρόταση του καναλιού. Ο σεναριογράφος Μάκης Πιτταράς είχε την ιδέα, τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα, το σενάριο πολύ αστείο. Αυτό που ήθελα ως θεατής, σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν μια σειρά που να με έκανε να γελάσω. Όχι να χαζογελάω, να γελάω κατά συνθήκη. Να γελάω κατά περίσταση. Να γελάω αυθόρμητα και αβίαστα. Το γέλιο στη ζωή είναι πολύ αναγκαίο. Και δεν γελάμε καλά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Έχουμε ανάγκη από γέλιο», είπαν στο ένθετο περιοδικό «ΕΝJΟΥ»της «κυριακάτικης δημοκρατίας».

Πηγή Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved