GNTM: Μεγάλη ανατροπή! Σοκαρισμένοι όλοι με την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί!
Media

GNTM: Μεγάλη ανατροπή! Σοκαρισμένοι όλοι με την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί!

GNTM: Άλλη μία βραδιά με εντάσεις, προκλήσεις, δοκιμασίες αλλά και μία αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε. 

Με την τελευταία αποχώρηση, αυτή της Παρασκευής Κερασιώτη, τα δύο στρατόπεδα, που υπάρχουν στο σπίτι του GNTM 3, φαίνονται ακόμα πιο δεμένα και τα στοιχήματα για τα μειονεκτήματα στις επόμενες δοκιμασίες, μονοπώλησαν τις συζητήσεις.

Η στρατηγική μπήκε για λίγο στην άκρη όταν η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας, επισκέφτηκαν τα παιδιά για ένα μοναδικό μάθημα πασαρέλας. Ασκήσεις χαλάρωσης, χιλιόμετρα περπατήματος, προσωπικά μυστικά και εμπειρίες από τους τοπ του είδους, έδωσαν στους υποψήφιους μια ευκαιρία εντατικής προπόνησης για το πώς να ξεκλειδώσουν την ταυτότητα τους ως show models.

Όλο αυτό λειτούργησε ως προετοιμασία για την επόμενη πρόκληση του διαγωνισμού. Αυτή τη φορά, τα 12 μοντέλα έλαβαν μέρος σε ένα εντυπωσιακό σόου μόδας με άρωμα Woodstock αλλά και Μιλάνο.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και συμμετείχαν σε μία “μάχη” πασαρέλας με αρχηγούς τις art directors του Project Soma, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, για μία ακόμα φορά, έδωσε το στίγμα της στρατηγικής του, χωρίζοντας τις ομάδες αλλά και αφαιρώντας κλικ από την τελική πόζα 2 συμπαικτών του.

Fitting, προετοιμασία, φώτα και μουσική επιστρατεύτηκαν για να ζωντανέψουν το όραμα των δύο καλεσμένων στα μάτια των 4 κριτών. Τα μοντέλα έπρεπε να δώσουν πολλή προσοχή στην επίδοσή τους στο catwalk, καθώς αυτός που θα ξεχώριζε από την καλύτερη ομάδα, θα λάμβανε τη σημαντικότερη, μέχρι στιγμής, επιβράβευση!

Η τελευταία πόζα απαθανατίστηκε στο φακό του Άγγελου Ποταμιάνου και έφτασε στο πλατό για την τελική ετυμηγορία. Ο ενθουσιασμός της πρώτης πασαρέλας εναλλάχθηκε με την ένταση στην κριτική.

Οι διαφωνίες και οι εκπλήξεις δε έλειψαν, με τις τελευταίες θέσεις να καταλαμβάνουν παιδιά, που ξεπερνούσαν τις προβλέψεις.

Ποιος αποχώρησε από το GNTM 3 και ποιος είχε το καλύτερο "κλικ";

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία:

Δείτε στην παρακάτω gallery καρέ καρέ την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για τον παίκτη που φεύγει, λίγο πριν την τελική 11άδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved