«Εφιάλτης στην Κουζίνα»: Πού θα βρίσκεται στο επόμενο επεισόδιο ο Μποτρίνι;
Media

«Εφιάλτης στην Κουζίνα»: Πού θα βρίσκεται στο επόμενο επεισόδιο ο Μποτρίνι;

«Εφιάλτης στην Κουζίνα»: Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στις 21:00 ο Έκτορας Μποτρίνι βρίσκεται σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο, με εκπληκτική θέα, στον Βαρνάβα.

Ο Γιάννης, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της μειωμένης προσέλευσης των τουριστών και των κατοίκων της περιοχής. Εκτιμά ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα θα αναγκαστεί να απολύσει το προσωπικό και να κλείσει το μαγαζί δια παντός.

Το εστιατόριο είναι παρατημένο, ενώ το μενού έχει να ανανεωθεί πολλά χρόνια. Ωστόσο, ο Έκτορας Μποτρίνι ανακαλύπτει πως ο σημαντικότερος λόγος που το μαγαζί δεν πάει καλά είναι ότι λειτουργεί περισσότερο σαν… κατασκήνωση παρά σαν εστιατόριο.

Ο ψήστης απολαμβάνει καθημερινά το μπάνιο του αντί να ετοιμάζει τη φωτιά, η σερβιτόρα κυκλοφορεί ξυπόλητη και εξασκείται στις πρακτικές της γιόγκα και η μαγείρισσες έχουν «χάσει τη μπάλα» μες στην κουζίνα. Όλα αυτά πυροδοτούν έντονες διαμάχες στο προσωπικό, ενώ ο Γιάννης μη γνωρίζοντας πώς να συμπεριφερθεί για να σώσει την επιχείρησή του άλλοτε φωνάζει και άλλοτε κάθετε αμέτοχος.

Θα καταφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι να τους ρίξει σωσίβιο σωτηρίας ή ο Γιάννης θα δει το εστιατόριο του να βουλιάζει στον Ευβοϊκό;

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved