Elif: Η Χουμεϊρά έξαλλη διώχνει την Ελίφ από το σπίτι και την πετάει στον κήπο
Media

Elif: Η Χουμεϊρά έξαλλη διώχνει την Ελίφ από το σπίτι και την πετάει στον κήπο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif, σήμερα, 4 Νοεμβρίου! 

Η Βιλντάν έχει συνέχεια μαζί της την Ελίφ και της δίνει να κάνει βαριές δουλειές. Ο Κερέμ πηγαίνει με τον Ταρίκ στην εταιρία. Η Ματσιντέ χαίρεται πολύ για αυτό. Ο Ταρίκ υποκρίνεται πως είναι και εκείνος ευχαριστημένος αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν θέλει ο Κερέμ να ασχολείται με την εταιρία γιατί φοβάται πως θα την αναλάβει.

Η Βιλντάν και η Ελίφ καθαρίζουν το δωμάτιο της Χουμεϊρά. Η Βιλντάν βρίσκει ένα μουσικό κουτί, που είχε κάνει δώρο ο Ταρίκ στη γυναίκα του για το πρώτο παιδί, που θα αποκτούσαν. Η Βιλντάν το βάζει σε ένα εμφανές σημείο και φεύγει από το δωμάτιο. Η Ελίφ το βλέπει και το περιεργάζεται. Η Βιλντάν υποκρίνεται πως αναζητά την Ελίφ και η Χουμεϊρά τη βλέπει.

Φοβάται πως η Ελίφ έχει μπει πάλι στο δωμάτιο της και όταν πηγαίνει και τη βλέπει να παίζει με το μουσικό κουτί γίνεται έξαλλη και την αρπάζει βίαια από το χέρι. Το μουσικό κουτί πέφτει κάτω και η Χουμεϊρά σε έξαλλη κατάσταση διώχνει την Ελίφ από το σπίτι και την πετάει στον κήπο.

Η Ματσιντέ ρωτάει τη Χουμεϊρά τι συνέβη και εκείνη της λέει πως η Ελίφ θα έκλεβε ένα ακόμα αντικείμενο αν δεν την είχε δει. Της λέει πως η Ελίφ έσπασε το μουσικό κουτί, που της είχε χαρίσει ο Ταρίκ. Η Ελίφ είναι στον κήπο και τα γόνατά της είναι ματωμένα. Η Ρεϊχάν τη βλέπει από το παράθυρο της κουζίνας και πηγαίνει να τη βοηθήσει. Κοντά τους πηγαίνει και η Ματσιντέ και ζητάει από τη Ρεϊχάν να φέρει την Ελίφ στο σαλόνι. Η Ματσιντέ βλέπει τις πληγές της Ελίφ και ζητάει από τη Βιλντάν να φέρει βαμβάκι και οινόπνευμα.

Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη και αρχίζει να ουρλιάζει. Η Ματσιντέ πηγαίνει την κόρη της στο διπλανό δωμάτιο. Η Χουμεϊρά συνεχίζει να κάνει παράπονα για την Ελίφ και λέει στη μητέρα της πως δεν ήταν ένα απλό μουσικό κουτί αυτό που καταστράφηκε, της το είχε χαρίσει ο Ταρίκ για το αγέννητο παιδί τους. Η Ματσιντέ της ζητάει να σταματήσει να μιλάει αλλά η Χουμεϊρά συνεχίζει λέγοντας για το πως θέλει να γίνει μητέρα και η Ματσιντέ της απαντάει πως αυτό που έκανε στην Ελίφ δεν έχει καμία σχέση με τη μητρότητα. Ο Σαφάκ προσπαθεί να βρει μια καλή δουλειά για την Ζουλιντέ. Η Ελίφ μαθαίνει πως η Χουμεϊρά είχε χάσει το μωρό της όταν ήταν έγκυος και νιώθει μεγάλη θλίψη για εκείνη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved