Η Bάνα Μπάρμπα ξεσπά κατά των reality: «Είναι τραγικό, είναι χυδαιότητα»
Media

Η Bάνα Μπάρμπα ξεσπά κατά των reality: «Είναι τραγικό, είναι χυδαιότητα»

Η Βάνα Μπάρμπα είναι μια γυναίκα που έχει τις δικές της απόψεις και δε φοβάται να μιλήσει.

Η γοητευτική ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε έξω από τα δόντια για τα reality και τόνισε ότι δεν πρέπει να είμαστε πρόβατα στον καναπέ.

Η γνώμη σας για κάποια τηλεοπτικά προϊόντα είναι αρνητική και το λέτε ξεκάθαρα....

Νομίζω ότι οι άνθρωποι που βγαίνουμε στην τηλεόραση, οφείλουμε να έχουμε και λόγο. Δεν θεωρούμαστε γνωστοί, για να είμαστε φυτά και να πουλάμε τον εαυτό μας, για να βάζουμε στην τσέπη μας χρήματα. Άλλωστε η γνώμη μου είναι, πως ο άνθρωπος είναι πολιτικό όν από την ώρα που γεννιέται. Έτσι είναι λογικό να λέω την άποψη μου. Ειδικά για εκπομπές που προσβάλλουν την νοημοσύνη του τηλεθεατή. Πιο συγκεκριμένα είμαι εναντίον του «Bachelor», γιατί προσβάλλει τη γυναίκα. Είναι αμερικανιές.

Το να είναι κάποιος Έλληνας είναι τρόπος σκέψης. Η Ελληνίδα γυναίκα κάνει αγώνα, μεγαλώνει τα παιδιά της πολλέδ φορές, μόνη. Μεγάλο ποσοστό είναι μονογονεϊκές οικογένειες. Είναι δυνατόν να είναι αυτές οι γυναίκες εκεί, να τις φιλάει όποτε θέλει ένα αρσενικό και να περιμένουν αν και πότε θα τις επιλέξει; Είναι τραγικό. Μειώνει τη γυναικεία υπόσταση. Τις ταπεινώνει. Τα γυναικεία κινήματα πού είναι; Είναι δυνατόν να βγαίνω να τα λέω μόνο, εγώ αυτά; Πρέπει να έχουμε φωνή και όχι να είμαστε πρόβατα στον καναπέ. Να έχουμε όραμα για μια καλύτερη πατρίδα.

-Έχετε την ίδια άποψη και για το «Big Brother»;

Ναι κι αυτό με ενοχλεί, το θεωρώ παλιό. Δεν έχει τίποτα να μας πει. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι που δίνουμε ένα έναυσμα στα νέα παιδιά, ότι γιατί να πας να σπουδάσεις, θα γίνει ένα τέτοιου τύπου reality και θα πάρεις χιλιάδες ευρώ. Με ενοχλεί αυτό, είναι χυδαιότητα, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved