Άρης Σερβετάλης: Με την ταινία «Μήλα» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Οσκαρ 2021
Media

Άρης Σερβετάλης: Με την ταινία «Μήλα» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Οσκαρ 2021

Η Επιτροπή επέλεξε την ταινία μυθοπλασίας Μήλα του σκηνοθέτη Χρήστου Νίκου και με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβατάλη, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Οσκαρ 2021.

Η ταινία θα συμμετάσχει στις διαδικασίες της 93ης διοργάνωσης των OSCAR, διεκδικώντας το Βραβείο OSCAR Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους.

Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού θα μεριμνήσει για την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών εκπροσώπησης της Ελλάδας στην 93η διοργάνωση των Βραβείων OSCAR, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Λίγα λόγια για την ταινία

Μια αναπάντεχη επιδημία, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Άρη, ένα άνδρα γύρω στα 40, (Άρης Σερβετάλης) να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούργια ζωή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές που είναι ηχογραφημένες από τους γιατρούς του. Μετά την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, ο Αρης βγάζει μια φωτογραφία polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις θα συναντήσει την Άννα (Σοφία Γεωργοβασίλη), μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο πρόγραμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved