Αγγελική: Απόφαση – βόμβα! Η Αγγελική δηλώνει παραίτηση!
Media

Αγγελική: Απόφαση – βόμβα! Η Αγγελική δηλώνει παραίτηση!

Αγγελική: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο σίριαλ!

Ο Μιχάλης από τη στιγμή που έσμιξε ξανά με την Αγγελική προσπαθεί να την πείσει να αφήσει την εκδίκηση, καθώς φοβάται τόσο για την ίδια όσο και για τις επιπτώσεις των πράξεων της. Και ενώ καταφέρνει να την πείσει να φύγουν μαζί από το κτήμα και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή κάπου αλλού, οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν.

Η Αγγελική ανακαλύπτει πως ο Στέφανος δεν γνωρίζει τίποτα για τον βιασμό της και δεν ήταν αυτός ο τέταρτος άντρας που της κατέστρεψε τη ζωή. Έτσι, όλα τα δεδομένα για εκείνη αλλάζουν, καθώς όχι μόνο εκδικήθηκε άδικα τον Στέφανο, αλλά θέλει να μάθει ποιος είναι ο τέταρτος που συμμετείχε στον βιασμό της. Έτσι, ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Αγγελική ότι δεν θα φύγουν μαζί, θα φύγει μόνο εκείνη. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, η ίδια αντιδράει έντονα. Τότε ο Μιχάλης της εξηγεί πως θα μείνει πίσω στο κτήμα εκείνος, με τον όρο να βρει στοιχεία για τον φίλο του Παύλου που τη βίασε μαζί με τους Αργυρούς.

Η Αγγελική τον εμπιστεύεται και πείθεται και έτσι ετοιμάζεται να δηλώσει την παραίτηση της. Πράγματι, την επόμενη μέρα η ίδια συναντάει τον Στέφανο και παραιτείται. Εκείνος αιφνιδιάζεται και μάλιστα σοκάρε­ται με αυτή την απόφαση. Ο Στέφανος προ­σπαθεί να της αλλάξει γνώμη λέγοντας της πως η Αθηνά την έχει μεγάλη ανάγκη, κα­θώς η οικογένεια τους περνάει κρίση. Μά­λιστα της αποκαλύπτει ότι παντρεύτηκε την Τζένη Από την άλλη, ο Μιχάλης συγκρού­εται με τους γονείς του για τη σχέση του με την Αγγελική. Αργότερα, ο ίδιος ρωτάει και μαθαίνει κάποια στοιχεία για το ποιος είναι ο τέταρτος βιαστής της.

Έτσι, λίγο μετά, συνα­ντάει την Αγγελική και της εξηγεί ποιος ει ναι ο άντρας που ήταν το μοιραίο βράδυ μα­ζί με τους Αργυρούς. Τότε, η Αγγελική του ανακοινώνει ότι θα ψάξει να τον βρει προ κειμένου να εκδικηθεί και εκείνον. Λίγη ώρα αργότερα, η Τζένη τηλεφωνεί στην Αγγελι­κή και την παρακαλεί τώρα που παντρεύτηκε με τον Στέφανο να τους αφήσει ήσυχους Το ίδιο βράδυ, ο Παύλος στριμώχνει την Αγγελική στην κουζίνα με ερωτική διάθεση, πράγμα που κάνει μεγαλύτερη -ανάγκη της για εκδίκηση. Έτσι, αποφασίζει να μη φύγει από το κτήμα, αλλά να παραμένει εκεί καινά συνεχίσει όσα ξεκίνησε λίστα για να εκδικηθεί τον Παύλο, αποφα­σίζει να φανερώσει την εμπλοκή του με την απάτη του Χανδρινού.

Την επόμενη μέρα ο Στέφανος λαμβάνει ανώνυμο μήνυμα μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο σε σχέση με την απάτη του Χανδρινού. Φυσικά, τι μήνυμα προέρχεται από την Αγγελική κ( Στέφανος είναι εξαγριωμένος με τον αδελφό του. Καταλαβαίνει πια πως ο Παύλος δεν έκανε τίποτα για να τον προστατεύσει, προ κειμένου να τον καθαιρέσει από την προεδρία της οικογενειακής επιχείρησης, όπως αναφέρει το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved