Άγριες Μέλισσες: Η αποφυλάκιση της Λενιώς και η δικαίωση
Media

Άγριες Μέλισσες: Η αποφυλάκιση της Λενιώς και η δικαίωση

Άγριες Μέλισσες: Σε θρίλερ εξελίσσονται τα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του Ant1 καθώς αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη απόδραση της Ελένης από τη φυλακή.

Μαζί με τη Φωτεινή, τη Χριστίνα και τη Μαίρη καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή, αλλά ο Βόσκαρης δεν θα τις αφήσει να ξεφύγουν. Ο ίδιος κάνει τα πάντα για να τις πιάσει. Μάλιστα, από μία άγρια συμπλοκή η Φωτεινή τραυματίζεται θανάσιμα σκορπώντας θλίψη στις άλλες γυναίκες, που όμως δεν έχουν άλλη λύση από το να συνεχίσουν να τρέχουν για να σωθούν.

Από την άλλη, ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του, καθώς γνωρίζει καλά πως η απόδραση των γυναικών θα φέρει στο φως όλα τα εγκλήματα που διαπράττει πίσω από τις πόρτες της φυλακής του. Στο Διαφάνι όλοι είναι αναστατωμένοι με την είδηση της απόδρασης και αναμένουν νεότερα για την υπόθεση.

Ωστόσο, όσα μαθαίνουν πανικοβάλλουν την Ασημίνα και τον Λάμπρο. Τους ενημερώνουν πως η Ελένη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά σε μία συμπλοκή.

Ο τραυματισμός της Ελένης κάνει τον γύρο το Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα τρέχουν στο πλευρό της. Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τη σώσουν. Ωστόσο, ο οργανισμός της είναι εξασθενημένος και όλοι φοβούνται για το χειρότερο.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved