My Style Rocks: Συγκλονίζει η νύφη του Τσαλίκη - "Κάηκε ολοσχερώς το πρόσωπό μου"
Media

My Style Rocks: Συγκλονίζει η νύφη του Τσαλίκη - "Κάηκε ολοσχερώς το πρόσωπό μου"

My Style Rocks: Η απίστευτη ιστορία που την οδήγησε στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μακιγιάζ.

Σε μια βαθιά εξομολόγηση πέρασε η Ρούλα Δημητριάδου. Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι make up artist και νύφη του Γιώργου Τσαλίκη.

Η ίδια εξάλλου μίλησε από την πρώτη στιγμή για τις άριστες σχέσεις της με τον γνωστό τραγουδιστή αλλά και τις συμβουλές που της έδωσε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks η Ρούλα Δημητριάδου συγκλόνισε με την αποκάλυψη για το ατύχημα στο πρόσωπό της, όταν η ίδια βρισκόταν στην ηλικία των δέκα ετών.

"Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα γιατρών στην οποία είναι μέσα και η Δώρα Τσαλίκη, η γυναίκα του Γιώργου Τσαλίκη. Ένα μέλος της οικογένειάς μας κάνει κάτι σημαντικό. Ανοίγει μια κλινική μαζί με αυτούς τους γιατρούς. Αν δεν ήμουν μακιγιέζ, θα ήμουν γιατρός. Είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω κάνει. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι γιατί όταν ήμουν 10 ετών κάηκα ολοσχερώς. Κάηκε όλο μου το πρόσωπο, ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου... Η παιδική μου ηλικία ήταν σκληρή", ανέφερε με τους πάντες στο πλατό να παρακολουθούν άφωνοι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved