Big Brother: Κέρδισε το βέτο και τον έσωσε - Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Big Brother: Κέρδισε το βέτο και τον έσωσε - Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother: Το παιχνίδι για το βέτο ίσως δεν ήταν τόσο δύσκολο για όλους.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Big Brother. Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία από την οποία προέκυψαν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο μεγάλος αδερφός ανακοίνωσε τη διαδικασία από την οποία θα έβγαινε ο νικητής του βέτο.

Οι παίκτες θα έπρεπε να χωριστούν σε δυο ομάδες. Ο καθένας θα είχε στα χέρια μου μια κάρτα με έναν αριθμό. Το παιχνίδι τους ήθελε να... μπλοφάρουν, αλλάζοντας μεταξύ τους τις κάρτες. Στο τέλος της διαδικασίας, όποιος έμενε με τον μεγαλύτερο αριθμό στην κάρτα του ήταν και ο νικητής.

Από την πρώτη ομάδα νικητής ήταν ο Ζακ, ενώ από τη δεύτερη η Ραμόνα.

Στη συνέχεια οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν σε νέο παιχνίδι. Ο Ζακ και η Ραμόνα θα έπρεπε να ψάξουν τα γαϊδουράκια που είχαν τοποθετηθεί στον κήπο. Όποιος έβρισκε το γαϊδουράκι με το σύμβολο που είχε τοποθετηθεί μέσα, τότε αυτός θα ήταν και ο νικητής για το βέτο της εβδομάδας.

Νικητής ήταν ο Ζακ ο οποίος αργότερα πέρασε στο δωμάτιο Επικοινωνίας. Ο Ζακ ανακοίνωσε πως θα σώσει από την ψηφοφορία τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Έτσι η τελική τριάδα για τους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Βαρουξής, η Ραμόνα Μοροσάνου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved