My Style Rocks: Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε από το πλατό  - "Έχω τα νεύρα μου"
Media

My Style Rocks: Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε από το πλατό - "Έχω τα νεύρα μου"

My Style Rocks: Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας, τα νεύρα και η φυγή.

Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη και οι κριτές, έμειναν άφωνοι με τις αποκαλύψεις των κοριτσιών.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Χριστίνα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τους ισχυρισμούς που έχει η Μικαέλα κατά της Αρετής. Η μια παίκτρια του My Style Rocks κατηγορεί την άλλη πως συμμετέχει στο ριάλιτι έχοντας κρυφό στυλίστα.

Κάτι το οποίο ενόχλησε ιδιαίτερα την Αρετή, η οποία για πρώτη φορά άκουσε τι πραγματικά λένε για εκείνη οι συμπαίκτες της πίσω από την πλάτη της.

Και ενώ οι τόνοι έπεσαν, η πασαρέλα της Χριστίνας έφερε νέα ένταση στο πλατό. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά η Κάτια η οποία άκουσε με τη σειρά της τις κατηγορίες της Χριστίνας.

Μάλιστα στα αυτιά της Χριστίνας έφτασαν κουβέντες και σχόλια της Κάτιας, τα οποία προφανώς μετέφεραν οι συμπαίκτριές της.

Μετά από έναν καυγά που διήρκησε αρκετά λεπτά, η Κάτια ένιωσε τόσο αδικημένη που ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα η ίδια ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό με τον Λάκη Γαβαλά να αρνείται. Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved