Ταξί: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο gossip-tv: Τα γέλια στα γυρίσματα και τα ουρλιαχτά των περαστικών!
Media

Ταξί: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο gossip-tv: Τα γέλια στα γυρίσματα και τα ουρλιαχτά των περαστικών!

Το «Ταξί» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, όμως αυτή τη φορά με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στη θέση του οδηγού.

Το «Ταξί» κυκλοφορεί και πάλι στους δρόμους και ο επιτυχημένος stand up comedian μοιράζει χρήματα και άφθονο γέλιο, τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν χρειάζεται συστάσεις. Μπορεί το ευρύ κοινό να μην είχε τη δυνατότητα να τον απολαύσει παλιότερα στην μικρή οθόνη, όμως, στο διαδίκτυο έκανε ήδη τον δικό του «χαμό»!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα!

Ανέφερε μεταξύ άλλων τι απολαμβάνει περισσότερο στα γυρίσματα, περιέγραψε τον χαμό που επικρατεί στο δρόμο όταν τον βλέπουν, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως όταν κάποιος χάνει στενοχωριέται.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη παρακάτω...

  • Το «Ταξί», ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Στο παρελθόν το έχουν παρουσιάσει δύο καταξιωμένοι στο χώρο άνθρωποι, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Μάρκος Σεφερλής. Όταν δέχτηκες την πρόταση για να το παρουσιάσεις το σκέφτηκες, φοβήθηκες τη σύγκριση;

Όχι, δεν είχα τίποτα από αυτά στο μυαλό μου. Ούτως ή άλλως αυτό που είχε κάνει ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν το ίδιο φορμάτ. Δεν είχα λοιπόν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Μου αρέσει πολύ που δίνω χρήματα στον κόσμο, μου αρέσει να προσφέρω τη βοήθειά μου.

  • Όσοι μπαίνουν στο ταξί δεν γνωρίζουν ότι θα δουν εσένα μπροστά τους...

Όχι, αλλά ζουν την εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Πώς αντιδρούν όταν σε βλέπουν;
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει έκπληξη. Είναι και το ταξί τέτοιο που σε εντυπωσιάζει με το που μπεις. Είναι μεγάλο, έχει οθόνες, κάμερες, είναι πάρα πολύ ωραίο. Περνάμε υπέροχα! Όσοι μπαίνουν στο ταξί, μπαίνουν αμέσως στο κλίμα και φυσικά τους βοηθάω κι εγώ σε αυτό!
  • Έχει τύχει να μπει κάποιος και να μη σε αναγνωρίσει;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για εμένα και ντρέπομαι κατά κάποιο τρόπο αλλά στο δρόμο όταν με βλέπουν οι περαστικοί κορνάρουν, φωνάζουν, ουρλιάζουν. Έναν άνθρωπο συναντάω και με ξέρει. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται, τεράστια «φασαρία»!

  • Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Νιώθω μια ευχαρίστηση που έχει αναγνωριστεί η δουλειά μου. Ο τρόπος που με προσεγγίζει ο κόσμος, δείχνει ότι υπάρχει μια εκτίμηση. Αυτή είναι η δική μου ψυχική ικανοποίηση.

  • Το κοινό σου, αυτό που είχες ήδη, τι σου λέει όταν σε βλέπει και στην τηλεόραση;

Συνεχίζουν να με ακολουθούν και τους αρέσει πάρα πολύ που με βλέπουν και σε αυτόν το ρόλο. Βέβαια, συνεχίζω και όλα τα υπόλοιπα παράλληλα με το «Ταξί».

  • Σίγουρα λαμβάνεις πολλά θετικά σχόλια, έχουν υπάρξει όμως και αρνητικά;

Η κριτική είναι καλοδεχούμενη και προχωράμε.

Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πολύ αρνητικά σχόλια. Στο ραδιόφωνο μάλιστα έρχονται μηνύματα και επειδή είναι real time πρέπει να το διαχειριστείς σωστά. Δεν είναι ένα σχόλιο που μπορεί να σου κάνει κάποιος κάτω από ένα βίντεο και μπορείς να το διαγράψεις. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για όλο τον κόσμο. Δεν είναι καινούργιο αυτό το φαινόμενο απλά τώρα έχει βγει στην επιφάνεια με τα social media. Παλιότερα αν ήθελα να σε μισήσω θα το έλεγα σε έναν φίλο μου, δεν θα το μάθαινες, τώρα σε βρίσκει ο άλλος και σου κάνει το άσχημο σχόλιο, τις περισσότερες φορές με ένα ψεύτικο account. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη και προχωράμε.

  • Τα αρνητικά σχόλια τα κρατάς ή τα σβήνεις;

Αν κάποιος μου πει ότι κουράστηκε να με βλέπει ή δεν του αρέσω δεν το σβήνω. Αν κάτι είναι προσβλητικό για εμένα ή την οικογένειά μου το σβήνω γιατί δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει στον τοίχο μου.

  • Τι απολαμβάνεις περισσότερο στα γυρίσματα;

Πάω με όρεξη και απολαμβάνω τα γέλια που ρίχνουμε με τους συνεργάτες. Επίσης όλα αυτά τα χιλιόμετρα τα κάνω κανονικά, οδηγώ κανονικά παρόλο που υπάρχει ένα βαν μπροστά. Έχω γίνει πλέον και τεχνικός! (Γέλια). Απολαμβάνω τα πάντα, όλη τη διαδικασία.

  • Όταν χάνει κάποιος στενοχωριέσαι;

Στενοχωριέμαι πολύ αλλά προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ με υπονοούμενα. Πρέπει όμως να παίξουμε. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.

  • Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Εσύ είσαι ένας επιτυχημένος stand up comedian. Τι αντίκτυπο έχουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης στη δική σου δουλειά;

Επειδή ενάμιση χρόνο έκανα περιοδεία με τον Θανάση Παπαγεωργίου, είχαμε σκοπό για τους επόμενους 6 μήνες να κάνουμε ένα διάλειμμα. Επειδή το special που έφτιαξα και δημιούργησα με τους συνεργάτες μου θα είναι έτοιμο on demand, οπότε κάποιος που μπορεί να θέλει να δει και να απολαύσει την παράσταση μπορεί να το κάνει με ένα μικρό αντίτιμο.

  • Στο «Ταξί» απ’ όσο έχουμε δει κιόλας έχετε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Εγώ κάνω συνέχεια τεστ covid. Στο ταξί υπάρχει πλεξιγκλάς και γίνεται συνέχεια και απολύμανση.

  • Σε φοβίζει όλο αυτό που ζούμε;

Φυσικά και με φοβίζει ο κορονοϊός.

Φυσικά και με φοβίζει. Δεν θα ήθελα ούτε να νοσηλευτώ ούτε να πάω στο νοσοκομείο. Αν υποθέσουμε ότι εγώ έχω ένα καλό ανοσοποιητικό τότε δεν θα ήθελα να νοσήσω και να κολλήσω κάποιον δικό μου άνθρωπο.

  • Προσωπικά σε τι φάση σε βρίσκουμε;

Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο άνθρωπος είναι συνήθως πάρα πολύ καλά όταν έχει κι έναν άνθρωπο να συνενοείται. Εγώ τον έχω βρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μπορώ και μοιράζομαι και επικοινωνώ.

  • Πού μπορεί να σε απολαύσει κανείς αυτή την περίοδο;

Σάββατο και Κυριακή στον ΑΝΤ1, στις 20:00, με το «Ταξί», κάθε Δευτέρα στις 23:00 «Στο πλεκτό», στο Cosmote TV, με τα υπόλοιπα παιδιά, Παρασκευές έχουμε το Τσούβι Fridays στη Novibet και Δευτέρα-Παρασκευή στον Sport Fm!

  • Πώς τα προλαβαίνεις όλα αυτά;

Προλαβαίνω αλλά βέβαια δεν υπάρχει προσωπική ζωή. Αν και πλέον δεν υπάρχει για κανέναν προσωπική ζωή. Εγώ βέβαια δεν έβγαινα, δεν έπινα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν μπορώ να πάω για ένα φαγητό στον φίλο μου τον Μποτρίνι τώρα που έκλεισαν τα εστιατόρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved