Σπίτι με το Mega: Η τηλεοπτική συναυλία του Κραουνάκη το πρώτο βράδυ του lockdown
Media

Σπίτι με το Mega: Η τηλεοπτική συναυλία του Κραουνάκη το πρώτο βράδυ του lockdown

Σπίτι με το Mega: Ο Σταμάτης Κραουνάκης το πρώτο βράδυ του δεύτερου lockdown της χώρας μας, μας πορέσυρε σε ένα ατέλειωτο μουσικό ταξίδι μέσα από τη συχνότητα του Mega

«Το τελευταίο βράδυ μου» τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε μία ακόμα μοναδική βραδιά στο Σπίτι με το MEGA. Σίγουρα όχι την τελευταία... Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία του:

Λίγο αργότερα με τα αγόρια από τη «Σπείρα - Σπείρα» στη σκηνή ο Σταμάτης Κραουνάκης χάρισε μερικά από τα πιο κλασικά του τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το «Πόσο σ'αγαπώ...», ένα τραγούδι που γράφτηκε για τη σειρά του MEGA, «Μαρία η άσχημη» ερμήνευσε φυσικά ο γνωστός τραγουδοποιός. Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία του:

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει ένα από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια, το «Φίλα με» όπου έδωσε την ψυχή του στην ερμηνεία του. Δείτε παρακάτω:

Στη συνέχεια ερμήνευσε ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια από την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Τραγούδια των Πάριου και Μπιθικώτση ερμήνευσε ο Κραουνάκης και η παρέα του στη συνέχεια:

Ανάμεσα στους καλεσμένους του Σταμάτη Κραουνάκη ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία μάς χάρισε μία μοναδική ερμηνεία του τραγουδιού «Θεός αν είναι». Δείτε την παρακάτω:

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ανέβηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη.

Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved