Ποιος λέει: «Ο Ηρακλής δεν θα είναι ο νικητής, αλλά θα συνεχίσει σίγουρα στο modeling»;
Media

Ποιος λέει: «Ο Ηρακλής δεν θα είναι ο νικητής, αλλά θα συνεχίσει σίγουρα στο modeling»;

Ο Ηρακλής πριν από λίγες ημέρες έφυγε από το Greece's Next Top Model, παρ' όλο που θεωρούταν για πολλούς το μεγάλο φαβορί για τη νίκη του φετινού ριάλιτι μοντέλων. 

Κάποιοι όμως συνεχίζουν να πιστεύουν πως ακόμα και αν ο Ηρακλής είναι πλέον εκτός παιχνιδιού, θα είναι εκείνος που θα έχει την πιο λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και της μόδας.

Σε συνέντευξη του στο “Plan be”, ο Στέφανος Μιλάτος ο οποίος έχει διαγράψει τη δική του λαμπρή καριέρα στον χώρο και μάλιστα παγκοσμίως, αποκαλύπτει πως θεωρεί νικητή αγόρι στο φετινό GNTM κι έκανε τις δικές του προβλέψεις.

Το GNTM το παρακολουθείς;

Ναι, εννοείται.

Πες μου, λοιπόν, εσύ που τα έχεις ζήσει: Πόσο αυτά που βλέπουμε στο παιχνίδι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενός κάστινγκ ή μιας φωτογράφισης;

Ένα τηλεοπτικό show πάντα έχει διαφορές από την πραγματικότητα, διότι μπαίνει στη μέση και η τηλεθέαση – πάντα μπαίνει και μια “σάλτσα” παραπάνω. Δεν είναι τόσο ακραία τα πράγματα, είναι λίγο πιο “απαλά”. Ο φωτογράφος, ας πούμε, είναι πιο κοινωνικός. Αφού σε θέλουν για τη δουλειά σου, δεν σε κόβουν, δεν σε αποπαίρνουν. Bέβαια, όλοι οι άνθρωποι στο GNTM είναι επαγγελματίες – τους ξέρω όλους. Απλώς κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, γιατί εδώ πρόκειται για τηλεοπτικό show. Αυτό που βιώνεις στην πραγματικότητα, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν μεν αρκετά κοινά, αλλά…

Άρα, λες ότι ο χώρος δεν είναι τόσο σκληρός;

Ο χώρος είναι σκληρός – απλώς όχι όσο φαίνεται. Θα συναντήσεις και πολλούς καλούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν να βελτιώσεις την πόζα σου, θα σου πουν π.χ. «Γύρνα από την αριστερή μεριά, που είναι η πιο καλή σου», γενικώς θα σε βοηθήσουν.

Υπάρχει κάποιο από τα παιδιά στο GNTM, είτε αγόρι είτε κορίτσι, που θεωρείς ότι έχει πολλές προοπτικές;

Ο Ηρακλής μου αρέσει πάρα πολύ. Και πιστεύω ότι έχει γίνει ήδη αρκετά μεγάλος ντόρος για το παιδί αυτό… Είναι πολύ ιδιαίτερος. Πιστεύω ότι δεν θα είναι ο νικητής, αλλά θα είναι αυτός ο οποίος σίγουρα θα μείνει και θα συνεχίσει να δουλεύει.

Άντρας ή γυναίκα θα νικήσει φέτος;

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να νικήσει ένας άντρας και μια γυναίκα! Το θεωρώ πιο σωστό, γιατί δεν
μπορείς να συγκρίνεις, είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά. Διαφορετικό μόντελινγκ κάνει ο ένας,
διαφορετικό μόντελινγκ κάνει ο άλλος. Πιστεύω ότι θα το πάρει άντρας, με διαφορά κιόλας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved