8 Λέξεις: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Φοίβου φέρνει τα πάνω - κάτω!
Media

8 Λέξεις: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Φοίβου φέρνει τα πάνω - κάτω!

8 Λέξεις: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σίριαλ του ΣΚΑΪ.

Ο Μιλτιάδης επισκέπτεται τον Φοίβο στη φυλακή. Με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής, τον ακούει να του αναπτύσσει την κοσμοθεωρία του και να του εξηγεί πώς και γιατί έκανε όλους αυτούς τους φόνους.

Ο κυνισμός και η αδιαφορία του γιου του απέναντι στα εγκλήματα που έκανε, συνταράζει τον Μιλτιάδη, που γυρίζει στο σπίτι του ένα ερείπιο και, μαζί με την Κατερίνα, προσπαθούν να αντέξουν τη δυστυχία που τους έχει βρει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε ένα άγριο επεισόδιο, στο προαύλιο των φυλακών, ο Φοίβος δολοφονείται από ένα συγκρατούμενό του!

Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα βυθίζονται στο πένθος και καλούνται να μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στην Ιφιγένεια. Εκείνη έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα μαζί με τον Σπύρο. Όλοι οι φίλοι της οικογένειας τους συμπαραστέκονται.

Ο Σίμος ενημερώνει τον Αιμίλιο ότι ο θάνατος του Φοίβου ήταν αντίποινα, ενώ οι Μαρόγλου προετοιμάζονται για την πιο δύσκολη μέρα της ζωής τους. Η οικογένεια σκορπάει τις στάχτες του Φοίβου στη θάλασσα, κλείνοντας έτσι αυτό το τόσο θλιβερό κεφάλαιο, που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα, σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved