Άγριες Μέλισσες: Κ. Σαββιδάκης: Η συνάντηση με τον «Ιησού» και η ανατριχίλα!
Media

Άγριες Μέλισσες: Κ. Σαββιδάκης: Η συνάντηση με τον «Ιησού» και η ανατριχίλα!

Άγριες Μέλισσες: O Κωστής Σαββιδάκης, ο «παπά – Γρηγόρης» του επιτυχημένου σίριαλ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ανατριχίλα που του προκάλεσε η συνάντησή του με τον Ιησού στην ταινία «Το Δείπνο του βοσκού» αλλά και για τις δύο κινηματογραφικές του δουλειές που θα αποτελέσουν το κέντρο συζητήσεων.

-Να πάμε και στις άλλες δουλειές που θα συζητηθούν. Πρόκειται για δύο κινηματογραφικές ταινίες, στη μία μάλιστα παίζεται τον ρόλο ενός βιαστή!

«Ναι. Στην «Εξορία» του Βασίλη Μαζωμένου που έχει παρουσιαστεί στο εξωτερικό σε διάφορα φεστιβάλ παίζω τον ρόλο ενός Aιγύπτιου αντικέρ. Έρχεται ένας νεαρός να μου πουλήσει ένα κολιέ και προσπαθώ να τον πιάσω! Επίσης είναι το “Δείπνο του βοσκού”, όπου εκεί συνομιλώ και συντρώγω με τον Χριστό! Υποδύομαι έναν καλοκάγαθο βοσκό που ξεκινάω ένα μοναδικό ταξίδι κι εκεί συναντώ τον Ιησού, ρόλο που παίζει υπέροχα ο Τεό Θεοδωρίδης. Είναι μια συγκλονιστική ταινία που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία ενός καλόγερου. Πραγματικά ήταν μια μοναδική εμπειρία τα γυρίσματα αυτής της ταινίας. Ειδικά όταν συνάντησα τον Ιησού. Πραγματικά εκεί κάτι ένιωσα… Μια περίεργη ανατριχίλα… Σαν κάτι να υπήρχε δίπλα μας… Κάτι θεϊκό γινόταν. Ήταν να προβληθεί το Πάσχα που μας πέρασε αλλά λόγω κορονοϊού θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες όταν, πρώτα ο Θεός, το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, με αφορμή τις συνθήκες που επικρατούν.

«Να προσέξουμε για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Να κάνουμε όλοι το σωστό, όλα όσα αλλά κυρίως αυτοί που μας κυβερνάνε να ρίξουν το βάρος τους εκεί που πρέπει πραγματικά, ώστε να περάσει γρήγορα όλο αυτό. Να επανέλθουμε στην ζωές μας. Στις δουλειές που αγαπάμε. Να είμαστε γρήγορα ελεύθερη, γιατί τώρα με αυτό που συμβαίνει με τον κορονοϊό, δεν είμαστε. Νιώθω ότι ζούμε έναν πόλεμο, ότι βαλλόμαστε από παντού, ότι στερούμαστε την ελευθερία μας, που γι’ αυτό το αγαθό οι Έλληνες έχουν χύσει πολύ αίμα. Θέλω να μπορέσουμε γρήγορα να αγκαλιαστούμε ξανά και να φιλήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους», σύμφωνα με την εφημερίδα "On Time".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved