GNTM: Η ανατροπή στην αποχώρηση και τα κλάματα! (photos+videos)
Media

GNTM: Η ανατροπή στην αποχώρηση και τα κλάματα! (photos+videos)

GNTM: H αποψινή δοκιμασία, όσο εύκολη και αν φαινόταν άλλο τόσο δύσκολη ήταν στην πράξη με αποτέλεσμα να φύγει ένας από τους αγαπημένους παίκτες των κριτών και ειδικά της Βίκυς Καγιά. 

Με το δωμάτιο των “campaign” να παίρνει τα πάνω του, και με την ηχηρή αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ, το κλίμα στο σπίτι του GNTM 3 άλλαξε. Η ανασυγκρότηση δυνάμεων κρίθηκε απαραίτητη και οι πρώτες υποψίες για επιστροφές έπεσαν στο τραπέζι.

Μια δοκιμασία επιβράβευσης με beauty, πλην ιδιαίτερο χαρακτήρα, έφτιαξε τη διάθεση στα υποψήφια μοντέλα. Τετράποδοι φίλοι σεταρίστηκαν με τα χαρακτηριστικά τους και φωτογραφήθηκαν με τους 9 υποψήφιους, σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά.

Με την έκφραση να παίζει το σημαντικότερο ρόλο, ένα από τα παιδιά κέρδισε μία χαλαρωτική εμπειρία spa, μαζί με έναν συμπαίκτη που επέλεξε. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Λία η οποία επέλεξε τον Ανδρέα να πάνε για χαλαρωτικό μασάζ. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη δοκιμασία και τη νίκη της Λίας:

Ο Αποστόλης Κουκουσάς ανανέωσε το ραντεβού με τα φιλόδοξα top models για την επόμενη μέρα, στη δοκιμασία αποχώρησης. Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, τα παιδιά πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που έβγαζαν βόλτα τα κατοικίδιά τους.

Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο-κλειδί του στρατηγικού αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη, που σέταρε τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ. Η δοκιμασία μόνο απλή δεν ήταν, καθώς προκάλεσε μπερδέματα, σύγχυση αλλά και γέλια.

Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τους κορυφαίους 9, σε ένα ακόμα πλατό ετυμηγορίας για να κρίνουν το πόσο μπήκαν στο ρόλο του περιπατητή με στυλ.

Ποιος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο τελικό κλικ και ποιος έκανε τον τελευταίο του περίπατο στο GNTM 3; Δείτε στην παρακάτω gallery καρέ καρέ την αποχώρηση:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση αποχώρησης από τη Βίκυ Καγιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved